Menu

Vlonders en damwand

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat u voorziet van een damwand en/of vlonder? Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in deze werkzaamheden waardoor we u uitstekend kunnen helpen bij deze klussen! Het aanleggen van een damwand of vlonder is voor ons meer dan bekend dus we kunnen u hier goed bij helpen.

Wat is een damwand?

We zullen u eerst even uitleggen wat een damwand is. Een damwand is een zware uitvoering van een keermuur. Meestal gemaakt van kunststof, hout, beton of staal. De keermuur wordt gecreëerd door het verticaal plaatsen van de planken. Een damwand wordt meestal aangelegd op plaatsen waar de hoogte groter dan 75 cm is of bij een groot gronddruk. Door middel van ankers wordt het damwand verankerd.

Vlonders en steigers

Vlonders zijn een combinatie van palen en liggers en geven uw tuin een prachtige warme, moderne en rustige uitstraling. Een vlonder kan op vrijwel elke ondergrond worden gerealiseerd en zorgt voor een zeer stabiele ondergrond. Vlonders worden vaak geplaatst achter een woning, in de tuin of aan de waterkant. Wij hebben al jarenlange ervaring in het leggen van vlonders en voorzien u graag van een persoonlijk en deskundig advies. Vlonders zijn namelijk verkrijgbaar in diverse materialen en vormen. We maken deze altijd helemaal op maat voor u.

Heeft u interesse in onze werkzaamheden?

Indien u op zoek bent naar meer informatie of als u interesse heeft in onze werkzaamheden, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!