Menu

Veranda’s en overkappingen op maat

Wilt u nog langer genieten van uw tuin? Kies dan voor een veranda! Wij verzorgen het graag voor u. Met onze jarenlange ervaring beschikken we over de juiste kennis en ervaring om u te voorzien van een prachtige veranda of overkapping.

Sfeer

Een veranda verlengt het buitenseizoen voor u en uw vrienden en familie. Het is de ideale manier om nog langer buiten te genieten van de herfst of lente. Steeds meer mensen kiezen voor een veranda of overkapping om langer buiten te blijven zitten in het voor- en najaar. Daarnaast zorgt een veranda of overkapping voor meer sfeer aan uw woning.

Veranda of overkapping op maat

De Kleine Loonwerker verzorgt uw veranda of overkapping graag op maat. Allereerst komen onze professionals langs om uw woning en de mogelijkheden te bekijken.Daarna worden uw wensen en behoeften besproken om zo een prachtige veranda te kunnen realiseren. Wij maken de veranda op maat volgens uw wensen. De kleur en materiaal kunnen worden gekozen door u. Uiteraard adviseren wij u hierover, om zo een langere levensduur voor uw veranda te creëren.

Interesse in een veranda of overkapping?

Wilt u langer buiten zitten en genieten met familie en vrienden? Dan is een veranda ideaal voor u. Wij helpen u graag bij de juiste keuzes voor uw veranda. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak te plannen.