Tuinaanleg Eindhoven

‘Tuinaanleg Eindhoven: van graven tot beplanten’

De Kleine Loonwerker is gespecialiseerd in tuinaanleg waarbij het accent ligt op grondwerk, bestrating en het plaatsen van tuinafscheidingen, damwanden, tuinoverkappingen enz. Om het plaatje compleet te maken kunnen we de tuin desgewenst beplanten of grasmatten plaatsen. Wilt u een deel van uw tuinaanleg in Eindhoven door ons laten uitvoeren en een deel zelf uitvoeren? Ook voor losse diensten of verhuur van graafmachines kunt u bij ons terecht.

– Tuinaanleg Eindhoven compleet van A tot Z

– Tuinaanleg Eindhoven graaf en grondwerk

– Tuinaanleg Eindhoven grasmat en beplanting

– Tuinaanleg Eindhoven bestrating

– Tuinaanleg Eindhoven damwanden en schuttingen

– Tuinaanleg Eindhoven tuinoverkapping

Tuinrenovatie Eindhoven

Naast tuinaanleg in Eindhoven bij nieuwbouw is het ook mogelijk ons in te schakelen bij tuinrenovatie. We beschikken over de juiste kennis plus het juiste machinepark om bij tuinrenovatie bestaande tuinen te ontdoen van tegelwerk, beschutting, schuren, loodsen, beplanting enz. Sloopmateriaal en afgegraven grond wordt uiteraard netjes afgevoerd. Is de grond afgegraven dan kunnen we desgewenst de aanleg van afvoerkanalen of drainageaanleg verzorgen. De grondlaag wordt daarna aangevuld met schoon zand of schone aarde, klaar voor het aanbrengen van staatwerk of beplanting.

tuinaanleg eindhoven

Tuinaanleg Eindhoven voor elke tuin

De Kleine Loonwerker is sinds 2007 gespecialiseerd in grondwerk, bestrating en tuinwerkzaamheden als het aanleggen van bestrating, vlonders en damwanden. De grootte van de tuin is daarbij niet van belang. Voor elk type tuin beschikken we over gravers, knikloaders en containers die passen bij de omvang van de klus. Heeft u een kleine tuin en is deze ook nog eens lastig bereikbaar wegens bijvoorbeeld een smalle brandgang? Geen probleem. We beschikken ook over kleine gravers die zijn afgestemd op deze situaties.

Tuinaanleg Eindhoven machineverhuur

Wilt u liever zelf aan de slag en bent u opzoek naar de verhuur van een graafmachine, rumpsdumper of bijvoorbeeld een container? Bij De Kleine Grondwerker kunt u tegen een voordelig uurtarief de juiste gravers en containers huren om zelf professioneel aan de slag te kunnen. Neem contact met ons op voor meer informatie of reservering.

Informatieaanvraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan via het formulier op deze site o.v.v. ‘ Tuinaanleg Eindhoven’. Wij richten er op om binnen drie werkdagen contact met u op te nemen. Bellen kan natuurlijk ook. We zijn bereikbaar via het nummer 06 10 352 382.

Neem contact met ons op