Tuinaanleg Den Bosch

‘Tuinaanleg Den Bosch: grondwerk, bestrating, beplanting’

De Kleine Loonwerker is gespecialiseerd in minigraaf- en tuinwerkzaamheden. Wij verzorgen voor u het volledige plaatje van graafwerk en bestrating tot het aanleggen van een complete tuin. Ook voor losse diensten of verhuur van graafmachines kunt u bij ons terecht.

– Tuinaanleg Den Bosch grondwerk

– Tuinaanleg Den Bosch bestrating

– Tuinaanleg Den Bosch beplanting

Tuinrenovatie en sloopwerkzaamheden

De Kleine Loonwerker heeft ook de juiste kennis en het juiste machinepark in huis voor tuinrenovatie. Gaat u starten met tuinaanleg in Den Bosch of omgeving, maar moet er eerst het een en ander opgeruimd worden? Wij maken korte metten met uw oude schuur, of zorgen ervoor dat oud tegelwerk en overbodige beplanting verwijderd en afgevoerd wordt. Het afgraven en afvoeren van grond en zand is uiteraard ook geen probleem. Ook voor kleinere tuinen of locatie waar grote machines niet kunnen komen hebben we de juiste gravers, knikloaders en containers in ons assortiment om sloopwerk snel en netjes uit te voeren.

Tuinaanleg Den Bosch voor het grote en kleinere werk

De Kleine Loonwerker is gespecialiseerd in grondwerk, bestrating en tuinwerkzaamheden zoals het aanleggen van bestrating, vlonders, damwanden en overig tuinhoutwerk. Deze werkzaamheden vullen we desgewenst aan met het leveren en aanplanten van groen of het leggen van graszoden. Samen zorgt dit voor complete tuinaanleg. De grootte van de tuin is daarbij niet van belang. Dankzij kennis, kunde en vooral heel veel plezier in ons vak is ons bedrijf in korte tijd uitgegroeid tot een specialist op het gebied van tuinaanleg in Den Bosch e.o. voor zowel (zeer) grote als kleinere tuinen.

tuinaanleg den bosch

Machines nodig voor uw tuinaanleg Den Bosch?

Bent u een echte doe-het-zelver en wilt u uw tuinklus zelf klaren? Bij De Kleine Grondwerker kunt u tegen een voordelig uurtarief de juiste gravers en containers huren. Neem contact met ons op voor meer informatie of reservering.

Informatieaanvraag

Ons bedrijf bestaat sinds 2007. Vanaf dag één werken we op basis van twee principes: kwaliteit leveren en ons houden aan gemaakte afspraken. We merken dat onze klanten deze instelling kunnen waarderen waardoor we van eenmanszaak konden uitgroeien tot een bedrijf met drie vaste medewerkers, aangevuld met een pool flexwerkers. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan via het formulier op deze site o.v.v. ‘Tuinaanleg Den Bosch’. Wij nemen binnen drie werkdagen contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook. We zijn bereikbaar via het nummer 06 10 352 382.

Neem contact met ons op