Menu

Tuin opknappen

Is uw tuin toe aan een opknapbeurt? Of wilt u een nieuwe, frisse uitstraling aan uw tuin geven? De Kleine Loonwerker helpt u graag bij het opknappen van uw tuin. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en bestraten van tuinen.

Sloopwerk

Voor de verbouwingaan uw tuin, moet er vaak eerst gesloopt worden. Wij hebben speciale machines in ons assortiment, zoals een minigraver en sloophamer, om het sloopwerk zo netjes mogelijk af te ronden. Daarnaast is het ook handig om een container te huren, zodat alle puin gemakkelijk in een keer vervoerd kan worden naar de milieustraat.

Tuinaanleg

Het aanleggen van uw tuin wordt op een professionele manier verricht door onze vakbekwame medewerkers. Wij hebben een groot assortiment in tuintegels. Deze verschillenen allemaal van grootte, kleur en motief. Ook is het mogelijk om de tegels op andere manieren te leggen, waardoor u een bepaalde sfeer kunt creëren. Wij noemen dit legverbanden van tegels.

Bij ons kunt u kiezen tussen verschillende soorten tuintegels die passen bij uw droomtuin. Daarnaast adviseren onze medewerkers u graag over de verschillende mogelijkheden voor uw tuin. Uiteraard houden zij ook rekening met uw wensen en behoeften.

Interesse?

Heeft u interesse in een opknapbeurt van uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij komen ook graag bij u langs om uw huidige tuin te bekijken, zodat wij u kunnen voorzien van een goed advies.