Menu

Tuin laten ontwerpen

Het is bijna zomer en dat betekent dat velen onder ons weer kunnen genieten van hun prachtige tuin. Ook gaan de meestemensen weer klussen in hun tuin. Het kan ook zo zijn dat u nog geen tuin heeft of dat u uw complete tuin wilt aanpakken. Dan bent u bij De Kleine Loonwerker aan het juiste adres. Wij verzorgen alles met betrekking tot tuinwerkzaamheden. Dus ook het ontwerp waar velen veel waarde aan hechten. Wij vertellen u hier graag meer over.

Ontwerp

De Kleine Loonwerker verzorgt uw tuinontwerp op maat. Een tuin ontwerpen vergt meer meet- en denkwerk dan u denkt. Een goede basis is enorm belangrijk. Daarom helpen wij u graag verder bij deze lastige klus. Allereerst is het belangrijk om uw tuin te meten. Wat past wel in uw tuin en wat niet? Wat zijn uw wensen? Hoe ziet uw tuin eruit met zonlicht en schaduw? Dit zijn belangrijke vragen die zich voordoen bij het ontwerp van uw tuin. Maar maakt u zich maar geen zorgen. Wij nemen alle lasten van uw schouders af. Onze experts adviseren en helpen u graag bij de verschillende mogelijkheden, zodat u de juiste keuzes maakt. Uiteraard worden uw wensen meegenomen in dit proces.

Bestrating tuin

Natuurlijk speelt de bestrating van uw tuin een belangrijke rol bij de uitstraling. De tegels zijn erg bepalend hiervoor. Het is aan u wat u wilt en voor welke uitstraling u kiest. U kunt wel rekening houden met het interieur en kleuren van uw woning. Denk hierbij aan de kleur van het materiaal bij de gevelstenen van uw huis. Daarnaast moet een tuin passen bij uzelf.

Tuin laten ontwerpen?

Wilt u voor de zomer nog een prachtige (nieuwe of opgeknapte) tuin in bezit hebben? Kies er dan voor om contact met ons op te nemen. De Kleine Loonwerker is specialist op het gebied van bestratingen en het aanleggen van verschillende tuinen.

tuin laten ontwerpen