Tuin laten aanleggen

Wilt u een mooi aangelegde tuin of wilt u eens wat anders? Neem dan contact met ons op, want wij kunnen u voorzien van een (nieuwe) tuin. Van sloopwerkgrondwerk en de bestrating tot het regelen van de graszoden en de beplanting.

Mogelijkheden tuinaanleg

Wij snappen als geen ander dat een tuin hebben heerlijk is, maar wij snappen ook dat u daar van wilt genieten en het liefst het hele jaar door. Nadat we eventuele voorbereidingen hebben getroffen, zoals sloopwerk, grondwerk en bestrating, zorgen we voor de graszoden en de beplanting. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat u het hele jaar van uw tuin kunt genieten!

Tuinaanleg

Werkzaamheden tuinaanleg

Voordat we kunnen beginnen met de beplanting van uw tuin, moeten er soms nog voorbereidingen worden getroffen. Daarom bieden we u graag een totaal pakket aan met de volgende mogelijkheden:
– Bestrating: We verzorgen graag de bestrating van uw tuin zelf, zoals het aanleggen van een terras of tuinpaden of het bestraten van een oprit of parkeerplaats. Wij hebben een ruim aanbod in tegels en stenen, zo is er voor ieder wat wils! Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot verschillende bestratingsverbanden.
– Afbraakwerk/sloopwerk: Moet er eerst een terras worden verwijderd of wilt u van uw schuurtje af? Ook dat verzorgen wij graag voor u.
– Grondwerk/grondverzet: Wilt u graag een zwembad in uw tuin of verschillende niveaus in uw tuin creëren? Ook dan bent u hier aan het juiste adres!
– Veranda’s en overkappingen Op zoek naar meer schaduw, maar ook meer sfeer in uw tuin? Dat kunnen we voor u verzorgen.
– Vlonders en damwerk: Ook vlonders en damwerk verzorgen we graag voor u.

Nadat de eventuele bovenstaande werkzaamheden zijn uitgevoerd, kunnen we beginnen met de beplanting en het aanleggen van graszoden. We hebben een ruim assortiment aan planten die aan uw wensen voldoen!

Complete tuin laten aanleggen

Zodra u contact met ons heeft opgenomen, komen we graag langs om de situatie te bekijken. Vervolgens bespreken we de werkzaamheden, uw wensen, de mogelijkheden en uw budget. Daarna maken we graag een advies op maat inclusief kostenplaatje zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zo is uw tuin altijd helemaal naar wens!

tuinaanleg

Kosten tuinaanleg

De kosten van uw tuinaanleg zijn erg afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal werkzaamheden dat van te voren moet worden uitgevoerd (sloopwerk, grondverzet), het aanleggen van bestrating (een terras, oprit of parkeerplaats) en de hoeveelheid en soort beplanting. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte!

Contact opnemen

Neem gerust even contact met ons op middels het contactformulier of bel naar 06-10352382