Menu

Tuin aanleggen voor de zomer

Nu de eerste zonnestralen zijn verschenen, is het tijd om uw tuin aan te leggen als dat nog niet is gedaan. Want de basis voor de zomer is een prachtige, frisse tuin. Daar zijn we bij De Kleine Loonwerker zeker van. Wilt u een mooi aangelegde tuin of heeft u andere ideeën in gedachten? De Kleine Loonwerker voorziet u graag van een (nieuwe) droomtuin.

Droomtuin waarmaken

Wij weten als geen ander hoe belangrijk de uitstraling van een tuin is. Vooral als u er in de zomer vaak gebruik van maakt. Nadat uw wensen zijn besproken, zullen wij eventuele voorbereidingen treffen, zoals sloopwerk, grondwerk en de bestrating van uw tuin. Ook is het mogelijk om graszoden aan te leggen en de beplanting te regelen. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat u nog jarenlang kunt genieten van uw prachtige tuin!

Werkzaamheden

Voordat we starten met de beplanting van uw tuin, moeten er voorbereidingen getroffen worden. Denk hierbij aan het slopen van een oude garage of het verrichten van grondwerk. Ook is het mogelijk om extra’s toe te voegen aan uw tuin, zoals een veranda en vlonders. Een veranda geeft meer schaduw, sfeer en leefruimte. Dit is de ideale oplossing voor u als tuinliefhebber. Nadat de voorbereidingen zijn getroffen, kan de beplanting en het aanleggen van graszoden beginnen. Uiteraard verrichten we deze diensten naar wens.

Interesse?

Heeft u interesse in het laten aanleggen van een (nieuwe) tuin? Of wilt u alleen een deel van uw tuin opknappen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze professionals helpen u graag verder.

Tuin aanleggen