Sloopwerken in huis en tuin

Wilt u een nieuwe tuin, badkamer of keuken? Vaak moet er dan eerst gesloopt worden. Bij de Kleine Loonwerker maken we korte metten met uw oude schuur, vloeren of funderingen. Wij hebben speciale minigravers met sloophamers in ons assortiment om dit zo snel en netjes mogelijk te doen.

Groot of klein sloopwerk

Wij beschikken over machines die zowel geschikt zijn voor groot als klein sloopwerk. Of u nu zit met een schuur of fundering die er uit moet, bij de Kleine Loonwerker hebben we het juiste gereedschap voor elke klus. Wij regelen voor u niet alleen het apparatuur en de mankracht, maar zorgen er ook voor dat u niet met het overgebleven puin blijft zitten. Dit voeren we af in één van onze containers, zodat u hier geen omkijken naar hebt.

Mogelijkheden sloopwerken

Of u nou een nieuwe keuken wil of misschien wel last heeft gehad van brand, u kunt onze hulp altijd inschakelen. Met onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij gespecialiseerd in sloopwerken.

sloopwerken

Kosten sloopwerken

De kosten wat betreft sloopwerken is lastig in te schatten. Graag bespreken we uw situatie en de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Op basis daarvan maken wij een kostenplaatje op. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!

Sloopwerk laten doen

Wij verzorgen graag het sloopwerk van een schuur, woning, badkamer of keuken. Bij de Kleine Loonwerker staat veiligheid, deskundigheid en efficiëntie centraal. Onze professionals beschikken dan ook over jarenlang ervaring en gaan snel en effectief te werk.

Minigraver huren?

U kunt bij ons ook een losse minigraver met sloophamer bij ons huren, inclusief machinist. Kijk hier voor de prijzen van het huren van een minigraver.

Contact

U kunt contact opnemen middels het contactformulier hieronder, of bel naar 06- 10352382 voor meer informatie!

Neem contact met ons op