Sloopwerken Eindhoven

‘De Kleine Loonwerker sloopwerken Eindhoven: vakkundig in kleine sloopwerken’

De Kleine Loonwerker is een allround bedrijf of het gebied van grondverzet, tuinaanleg en sloopwerken. Ons machinepark is helemaal afgestemd op sloopwerken in, bij of van kleinere locaties. We richten ons dan ook voornamelijk op de particulieren sector in en rondom Eindhoven. Bij De Kleine Loonwerker maken we korte metten met uw oude schuur, met vloeren of funderingen.

– Sloopwerken Eindhoven particulieren

– Sloopwerken Eindhoven klein sloopwerk

– Sloopwerken Eindhoven oude schuren, funderingen, enz.

– Vakkundig, snel, netjes

– Verhuur gravers, sloophamers, containers enz.

sloopwerken eindhoven

Sloopwerken Eindhoven; hakken en breken

Hakken en breken voor uw sloopwerken in Eindhoven kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Flexibiliteit, betrokkenheid, secuur werken en kwaliteit leveren is de grote kracht van De Kleine Loonwerker. We zijn een klein bedrijf, opgericht in 2007, bestaande uit 3 vaste en diverse flexibele medewerkers. Onze klanten waarderen ons vanwege de kwaliteit van werken, onze openen en eerlijke communicatie en handhaving van ons motto ‘afspraak is afspraak’.

Heeft u sloopwerken in Eindhoven te verrichten en wilt u deze door ons laten uitvoeren? Elke klus begint met een kennismakingsgesprek. Op basis van zijn ervaring en vakmanschap neemt onze medewerker alle vragen met u door. We komen met heldere uitleg over passende oplossingen mochten er uitdagingen zijn binnen het project. Wanneer alles in kaart is gebracht ontvangt u een vrijblijvende offerte. Op de dag(en) van de sloopwerkzaamheden zijn we op het afgesproken tijdstip ter plaatse om de werkzaamheden netjes, snel en precies uit te voeren.

Informatie en offerteaanvraag sloopwerken Eindhoven

Wilt u meer weten over ons bedrijf, onze werkwijze of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan via het formulier op deze site o.v.v. ‘Sloopwerken Eindhoven. Bellen kan natuurlijk ook. We zijn bereikbaar via 06 10 352 382. Een reactie op uw mail mag u binnen drie dagen verwachten, bij voicemail wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Neem contact met ons op