Menu

Sierbestrating

Nadat het grondwerk is verricht, kan het aanleggen van de sierbestrating beginnen! De mogelijkheden met sierbestrating zijn eindeloos. Om u te helpen met de mooiste uitstraling en stijl, zullen onze ervaren medewerkers meedenken met uw sierbestrating voor uw tuin, oprit, terras of parkeerplaats.

Belangrijke factoren sierbestrating

Allereerst is het van belang om te kiezen wat voor uitstraling u wilt. Gaat u voor een authentieke, klassieke of juist luxe uitstraling? Wij hebben een breed assortiment aan tegels, waaronder siertegels, betontegels, keramische tegels en natuursteen. Met behulp van de verschillende soorten tegels, kleuren en motieven wordt uw droomtuin waargemaakt.

Bestratingsverband

De manier waarop de tegels worden gelegd is het bestratingsverband. Er bestaan verschillende soorten bestratingsverbanden, zoals een halfsteenverband, blokverband, visgraatverband, wildverband en een keperverband. Het meest geschikte bestratingsverband wordt u voorgelegd door onze professionals.

Kosten

De kosten voor het leggen van uw sierbestrating is lastig in te schatten. Er spelen meerdere factoren bij de kosten die vooraf niet bepaald kunnen worden. Daarom bespreken we eerst uw wensen samen en maken we daarna een advies op maat!