Jeffrey van Veen

Gekocht: Overkapping plaatsen

Terras overkapping geplaatst binnen één dag, mooi afgewerkt, leuke, aardige mensen!

Pieter

Gekocht: Terras opnieuw gelegd

Keurige hardwerkende mannen. Het terras ziet er weer strak uit!

de Jonge

Gekocht: Tuin, terrassen en opritten

Opritten en terrassen vernieuwd ( circa 200 m2). Zembad verwijderd, graszoden gelegd, etc. Prima werk geleverd, leuk team van mensen. Alles uitstekend georganiseerd. In een week was het klaar. Het ziet er nu allemaal prachtig uit.

Ronald

Gekocht: Oprit 100m2 +plaatsen schanskorf

Vaklui met goed materiaal en goed meegedacht. Uitvoering snel en vakkundig. In eerste instantie een klein stukje bestrating vergeten, na 1 mailtje alsnog en keurig in orde gemaakt.

Piet

Gekocht: tuin

Wij renoveren gedateerde woonhuizen in de regio eindhoven die we daarna weer verkopen. Hebben vorige week de 10e x door de kleine loonwerker laten renoveren (gras, split, terrassen, siergrassen) en weer super tevreden(een metamorfose). Luuk komt zijn afspraken na en levert goede kwaliteit. Hvp bv, walter huijbregts

2 sep.

Gekocht: aanleg tuin

Zeer betrouwbare vaklui die hun werk verstaan prijs/kwaliteit uitmuntend! Wij zijn dus ook uiterst tevreden! Snel en vakkundige mannen die het hebben gelegd. Denken gelijk mee echt toppy!

Hoeben

Gekocht: Overkapping + bestrating achtertuin

Overkapping laten plaatsen en bestrating aan laten leggen. Goed en snel werk, aardige en beleefde mensen, goede prijs / kwaliteit verhouding.

Meister

Gekocht: Tuinoplnapbeurt

Nog geen 3 weken na het opmaken van een offerte voor de voortuin, zijn luuk en zijn mannen begonnen. Tuin helemaal leeg gehaald, opnieuw bestraat en split gezet. Dit binnen 4 uur. Erg vriendelijk en erg mee dekend. Tuin is prachtig geworden, verschillende buren hebben al aangegeven luuk te willen contacteren. Persoonlijk ben ik zeer tevreden en hoop binnenkort mijn achtertuin te laten opknappen door luuk en zijn team. Mw meister

van Loon

Gekocht: Oprit leeghalen en bestraten

Mijn oprit werd door de kleine loonwerker leegehaald en bestraat. De voortuin werd ook leeggehaald en vervolgens volgens afspraak opnieuw ingericht. In het plan heeft luuk prima meegedacht en daarna is het werk op zeer korte termijn uitgevoerd. Het team is een hechte groep van goed op elkaar ingewerkte professionals met een gezonde dosis humor. Ik hoop dat ik in de toekomst nog een klus door de kleine loonwerker kan laten uitvoeren. Ik kan ze zeker aanraden. Van loon, maastricht.

4 Bikers and Bikes

Gekocht: Tuin bestraten 31m2 en 25m2

2 achtertuinen laten bestraten door de kleine loonwerker. Luuk is langs gekomen om te kijken / offerte te doen. 15 November langs geweest, 24 november lag het er in! Snel en vakkundige mannen die het hebben gelegd. Denken gelijk mee. Voldoende afwatering etc.

Jappie

Gekocht: Tuin renovatie

Na een eerste kennismaking idee voor de renovatie van achtertuin doorgenomen daarna vlotte prijs opgaaf en de werk duur ,bij mij slechts 1 dag leeghalen en opbouwen. De mannen kwamen s morgens aan met goed en deugdelijk materiaal je staat er versteld van hoe rap alles veranderd en goed ze op elkaar ingewerkt zijn. S middags om 4 uur had mijn tuin een complete metamorfose ondergaan en zag er prachtig uit,vakmanschap . Ik ben dan ook blij dat ik met deze goed gemutste mannen in zee ben gegaan. Kortom vakmanschap,plezier en overleg. Luuk en mannen bedankt

Miranda

Gekocht: tuin schutting

Na wat over en weer gemailt te hebben zijn wij tevreden, samen met onze buurtjes, over de nieuw geplaatste schutting. Keurig hardwerkende man, en zoals afgesproken is ook het afval netjes opgehaald. Volgend jaar voor en achter tuin bestraten samen met buren, hopelijk kan ik dan weer zo positief reageren…… Groetjes en bedankt….Fam. Beks den-bosch

Marly

Gekocht: Oprit opnieuw bestraten

Door de kleine loonwerker een oprit laten leeg halen en opnieuw bestraten. Eerst is luuk geweest om alles door te spreken en vervolgens heeft hij diverse soorten stenen en tegels laten zien. Nadat we een keuze hadden gemaakt is hij op de afgesproken datum begonnen. Er zijn 2 bomen en diverse struiken uit getrokken. En twee lange gemetselde bloembakken verwijderd. En daarna opnieuw bestraat. Ze waren met 2 tot 4 man, dus in 2 dagen was het afgewerkt. Nette, aardige mannen. Het ziet er mooi uit, voor een redelijke prijs. Bedankt mannen!

Richard

Gekocht: Tuinverbouwing

Voor de tweede keer een grote tuinverbouwing door luuk en zijn mannen laten doen. Eerst 150 m2 op laten hogen en nu nog eens 80 m2 erbij. Fantastisch harde werkers! In drie dagen een schuine helling in de tuin een meter opgehoogd met l-elementen en een vlonder. Alles opnieuw bestraat, planten teruggeplaatst, verlichting omgelegd, trampoline ingegraven, grasmatten neergelegd, hek geplaatst en alles naar volle tevredenheid. Het werk is mooi en schoon opgeleverd, klaar om direct van de nieuwe tuin te genieten. Luuk en zijn mannen weten wat werken is; keihard en zeer netjes! Absoluut niet twijfelen, ik zou ze zo een derde keer uitnodigen.

Ernst-Jan van ‘t Zelfde

Gekocht: Tuin renovatie

Zeer tevreden over het door “de kleine loonwerker” verrichte werk. In 4 dagen de tuin leeggehaald, bestraat, schutingen geplaatst en een tuinhuis met overkapping. Alles volgens afspraak. Keurige en aardige mannen. Een aanrader!

J van Dijk

Gekocht: Plaatsen tuinhuis+overkapping

Luuk en z’n mannen hebben keurig werk geleverd. In 2 dagen tijd werd oude beplanting en bestrating verwijderd, werd een nieuw tuinhuis met overkapping geplaatst en werd kunstgras aangelegd. Prima werk!

D_Marktplaats

Gekocht: Achtertuin opnieuw bestraten

Betrouwbare en professionele vakmensen! Binnen 5 uur een tuin van 36m2 opnieuw bestraat en kunstgras aangelegd. Deze mannen denken met je mee en laten het geheel netjes en schoon achter! Bedankt nog voor de fijne, snelle en goede service!

PW

Gekocht: Volledige Tuin renovatie

Wat een vakmanschap, snelheid en precisie. Een tuin van 120 m2 in 3 dagen tijd met 4 man, leeghalen, opnieuw draineren, vlonder, overkapping bouwen en opnieuw keramisch bestraten. Luuk en z’n mannen zijn nog van het oude stempel, gewoon doorgaan. Echt een top prestatie en dat maakt zijn prijs ook zo scherp. Absoluut een aanrader en zeer betrouwbaar.

Kaartenhuis Heeswijk

Gekocht: Tuin

Goed en snel de werkzaamheden uitgevoerd

Hubert van der Hansz

Gekocht: Gras, pad rerras en fundering

Bassis aangelegd in tuin. Te bredasnel en vakkundig. Keurige planning en flexibel.

Cor

Gekocht: Terras aanleggen en verhogen

Luuk heeft met zijn personeel in twee dagen tijd een prachtig terras aangelegd met schuine oprit voor een rolstoel .dit heeft hij geweldig gedaan het ging over een terras aanleggen en verhogen met 65cm en daarna alles bestraten geweldig wat ze in twee dagen gepresteerd hebben .alles wat afgesproken was komt hij na. Mocht ik nog eens wat te doen hebben laat ik ze zeker weer terugkomen en ik zal ook bij iedereen deze vakman(luuk) en zijn vriendelijk en vakbekwaam personeel aanbevelen jongens bedankt toppie

de Grauw

Gekocht: tuin

Zeer tevreden, in slechts 1 dag mijn hele tuin gedaan. Fijn, hardwerkend personeel dus aan iedereen aan te raden!

Mary

Gekocht: Bestrating

Snel, betrouwbaar, en goed werk. Uitstekende ervaring met dit bedrijf. Zou ik zeker aan vrienden en familie aanraden!

Hans Pronk

Gekocht: Aanleg achtertuin

Ik kan luuk en zijn mannen iedereen aanbevelen! In nog geen twee dagen tijd onze achtertuin omgetoverd tot een aradijsje! Weer of geen weer, er wordt keihard doorgewerkt en het resultaat is zeer strak! Goed advies vooraf, goed kwaliteit, betaalbaar en bereid om iets extra’s te doen. Luuk en co. Bedankt! Fam. Pronk uit nieuwegein.

Jan van Gent

Gekocht: Tuin bestraten

Luuk heeft bij ons de tuin opnieuw bestraat. Ontzettend aardige mensen en keurig gedaan

Gekocht: Renovatie achtertuin

Goed meegedacht in offertetraject, snelle start na ondertekening offerte, resultaat is naar volle tevredenheid na een kleine aanpassing aan het gelegde kunstgras een weekje na melding dat we daar niet helemaal tevreden over waren. Aanrader!!!

Yvonne

Gekocht: Totale make-over van de voortuin

Wij zijn uiterst tevreden met de renovatie van onze voortuin, uiterst accuraat. Leuke medewerkers die ook gewoon met je meedenken en van aanpakken weten. Zeker aan te raden, als we weer iets verandert willen hebben weten we waar we zijn moeten. Luuk, de kleine loonwerker!

Brand

Gekocht: Bestrating oprit & overkapping Auto

Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk van luuk en zijn medewerkers. Snelle afhandeling en hoge kwaliteit van vakmanskap.

v.d Meijden

Gekocht: vernieuwing achterterras

Wij zijn meer dan tevreden. Blij met het resultaat . We hadden aangegeven op korte termijn het terras te willen vernieuwen, nou dat het kort termijn was kan je wel zeggen. Het terras was klaar een week nadat we de offerte hadden goedgekeurd. Super toch! Ook luuk en zijn medewerkers waren gemotiveerd snel en met goede zin aan het werk. Een genot om zo het terras vorm te zien krijgen. Dus wij raden de kleine loonwerker aan iedereen aan!

Xavier Hacking

Gekocht: Tuin

Erg snel geleverd en alle afspraken nagekomen.

Colinda

Gekocht: Renovatie voor- /en achtertuin

Wij zijn heel erg tevreden over het werk welke luuk en zijn mannen geleverd heeft. Snel en nauwkeurig werden de voor en achtertuin gerenoveerd in slechts 4 ½ dag. Ze hielden zich aan de afspraken vwb de begintijden en kwamen zelfs nog een keer terug op ons verzoek om alsnog iets te wijzigen. Hier werd niet moeilijk over gedaan. Luuk en zijn mannen zijn harde werkers die ook tijd vinden voor een grapje en een lolletje zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van hun werk. Helpen in het bedenken van oplossingen, bij het stuiten op problemen, kan je aan hun overlaten. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is ons inziens goed te noemen, nadat we eerdere offertes al de revue hadden laten passeren. Wij zijn erg blij met onze tuin en kunnen luuk en zijn mannen bij iedereen aanraden. Luuk, joost en wesley…Hartelijk bedankt voor het mooie werk en uiteraard de gezelligheid!!! Veel succes verder, groetjes colinda&marco

p.j.vogels

Gekocht: Renovatie achtertuin

Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk van Luuk en zijn medewerkers. Alles is precies gelopen zoals afgesproken was en dat maak je niet altijd mee. Onze achtertuin geheel gesloopt met bomen en al en daarna een prachtig terras aangelegd met met pad naar de poort en schuur met in het midden een prachtige kunstgrasmat. Zeer vlot en netjes gewerkt en het was nog gezellig ook om deze mannen over de vloer te hebben. Als we weer een klus hebben is een telefoontje genoeg en allen tevreden. – Waarom u tevreden of niet tevreden bent – Betrouwbaarheid in afspraken – Kwaliteit van de geleverde klus of dienst

Na jaren aanhikken tegen zowel mn voor als achtertuin, de kleine loonwerker ingeschakeld. Afspraken gemaakt en in anderhalve dag waren ze klaar. Leuke ploeg werkers, betijds wat koffie erin gieten en ze werkten als paarden. Jammer dat ik hier geen before and after foto’s kan plaatsen. Ben gewoon verliefd op mn tuintje!! Nu 2 maanden later is er eenplantje overleden, maar dat zien we volgende zomer wel weer. Ik raad de kleine loonwerker aan

van Kerkhoff

Gekocht: reconstructie tuin

Tijdig afspraken nakomen en prima werk leveren volgens afspraak. En dat ook nog op een gezellige en menselijke manier. Prima adres om een stevige reconstructie van je tuin te realiseren.

bjork

Gekocht: Bestrating terras

Luuk en zijn collega’s hebben bij ons het terras in de achtertuin bestraat. Er waren 2 tegels gebroken die door de leverancier waren geleverd. De Kleine Loonwerker heeft voor ons de tegels bij de leverancier opgehaald en netjes vervangen. De Kleine Loonwerker werkt snel en netjes. Ze zijn behulpzaam en deskundig! Voor iedereen een aanrader ook qua kwaliteit/prijs verhouding. Bedankt Luuk den Teuling en team.

Chris

Gekocht: Voor- en achtertuin

In 1.5 dag onze voor- en achtertuin helemaal opnieuw ingericht door de Kleine Loonwerker. Duidelijke afspraken gemaakt die allemaal perfect na zijn gekomen door Luuk en zijn hardwerkende vakmannen. Voor ons is Luuk een prima en betrouwbaar adres!

Debby

Gekocht: Renovatie tuin

In december 2014 een onderhoudsvriendelijke tuin gevraagd. Adviezen van Luuk gekregen. Er is heel veel (op)geruimd, bergen planten- en houtafval verwijderd/omgewerkt, bamboe uitgegraven, hekken verzet, bomen gesnoeid en van alles afgevoerd. Er werd oplossingsgericht, netjes en snel gewerkt, tegen een vriendelijke prijs. Super netjes is het geworden! Het was heel spannend dit voorjaar, kan ik het allemaal bijhouden? Ja, dus! Ik ben er heel blij mee! Bedankt mannen van De Kleine Loonwerker!!

Angelique

Gekocht: Renovatie voor- en achtertuin

Tevreden met het werk van Luuk, in 2 dagen de voor en achtertuin helemaal opgeknapt. Bestrating, beplanting en aanleg vlonder, en de nodige aan en afvoer van zand/puin. Wij vinden het vooral prettig dat je voor alle tuinwerkaamheden bij hem terecht kunt. Goede kwaliteit werk en fijn personeel.

Henriette Klomp

Gekocht: tuin

wij zijn heel tevreden met het eind resultaat is echt een goede prijs kwaliteit luuk en zijn mannen hebben echt goed werk geleverd – Waarom u tevreden of niet tevreden bent – Betrouwbaarheid in afspraken – Kwaliteit van de geleverde klus of dienst

Leea

Gekocht: tuin

Geweldig werk opgeleverd. Snel en kundig! We zijn zeer tevreden!

Suzanne

Gekocht: nieuwe achtertuin

Zeer tevreden over het werk van Luuk en zijn mannen. Ik had een 1-dagsklus die al snel kon worden ingepland, ideaal zo met de zomer op komst. Ze werken snel en netjes. En het zijn ook nog eens gezellige jongens. Ik ben heel blij met mijn mooie nieuwe achtertuin!

Rob

Gekocht: tuin

Wij zijn zeer tevreden over het werk dat is verricht door De Kleine Loonwerker; betrouwbaar en voor eerlijke prijzen. De communicatie verliep perfect en onze gehele tuin was binnen een dag klaar! Tegelterras netjes aangelegd, palissadebanden gesteld en het gazon compleet met graszoden opgeleverd. Onze tuin ligt er mooi bij dankzij De Kleine Loonwerker.

Anoukverkoopt

Gekocht: Veranda

hans

Gekocht: terras

Hoezo “kleine loonwerker” ?? Zijn daden benne groot !! Luuk, wij zijn ontzettend blij met ons nieuwe terras,en dat op zo’n korte termijn gerealiseerd en voor een goede prijs. Super bedankt Luuk, Wesley en Joost ! Jullie zijn harde en betrouwbare werkers ! Hans en Petra. – Waarom u tevreden of niet tevreden bent – Betrouwbaarheid in afspraken – Kwaliteit van de geleverde klus of dienst

Zigenhorn

Gekocht: voortuin

Voor de tweede keer De Kleine Loonwerker laten komen naar Groesbeek. Nu de voortuin aangepakt. Wéér dik tevreden over hun werk. Straatwerk ligt er netjes in, tuin ziet er weer chick uit! Snel vakwerk voor een goede prijs. Volgende project zal weer voor jullie zijn……

gru

Gekocht: tuin

Goed

Gitte

Gekocht: tuin met kunstgras

Ze bestaan echt nog, vakmensen die hun afspraken nakomen en hun werk perfect uitvoeren. Nadat ik mijn gegevens via de site had achtergelaten werd er kort daarna al meteen een afspraak gemaakt om de werkzaamheden te bekijken. Luuk had zelfs 15 verschillende stalen van kunstgras in zijn auto liggen waar we uit konden kiezen. De werkzaamheden konden snel uitgevoerd worden. Binnen 3 dagen hard werken hadden Luuk en zijn mannen een prachtige tuin voor ons gemaakt. Waar we echt super blij mee zijn. Ik wil echt iedereen “de kleine loonwerker” aanraden!! Luuk en mannen bedankt!! Groeten, Fam. van Drunen

Petra

Gekocht: tuin

Goed werk geleverd! Werkt netjes en komt afspraken na. Echt een aanbeveling, we zijn erg tevreden.

Ben zeer tevreden over werk van de kleine loonwerker. Luuk en zijn mannen arriveerden op tijd en zij hebben de klus vakkundig uitgevoerd. Het zijn echte vakmensen. Ik beveel Luuk en zijn mannen aan. Kwaliteit en prijs was heel goed.

Ronald

Gekocht: tuin

Goed vakwerk verricht. Gemaakte afspraken zijn nagekomen. Ook het meerwerk is voor een goede prijs uitgevoerd.

Verkade

Gekocht: Renovatie achtertuin

Zeer tevreden over werk “de kleine loonwerker”. Vooraf werd uurpijs afgesproken en een inschatting van de tijd gemaakt. Luuk en z’n knecht arriveerden op tijd en klus werd zeer vakkundig uitgevoerd. Klus duurde slechts half uurtje langer dan vooraf geschat. Nog een pluspunt: op woensdag gebeld en volgende vrijdag al de klus geklaard. Dus: een aanrader!!

Bram vos

Gekocht: Voor- en achtertuin

Luuk en zijn mannen werken hard, snel en netjes. Het zijn echte vakmannen. Vraag maar of Luuk eerst langs komt, dan merkt u al snel dat hij 100% te vertrouwen is, weet waar hij over praat en hij zal u eerlijk advies geven. Wij hebben onze voor- en achtertuin laten doen en zijn heel tevreden.

bebyte50

Gekocht: Tuin

Luuk heeft goed geluisterd naar onze wensen, gaf nuttige adviezen zonder iets op te dringen en komt afspraken goed na. Wij zijn tevreden over Luuk en zijn team en bevelen hem aan.

Hanique

Gekocht: Renovatie achtertuin

Prettig contact, netjes gewerkt en binnen 2 dagen klaar incl. afvoeren van alles. Enig minpuntje is dat er bij ons geen opsluitbanden zijn gebruikt. Deze stonden weliswaar ook niet op de offerte, maar in mijn beleving hoort dat wel erbij of op zijn minst besproken te worden als een optie. Nu moeten we dat alsnog zelf doen. Verder wel vriendelijk personeel en netjes resultaat.

Tom

Gekocht: Tuin

Luuk reageert snel op vragen en maakt duidelijke afspraken. Hij en zijn collega’s werken hard. Al het benodigde materieel is voorhanden en alle klussen pakken zij aan. Is er wat, dan proberen ze het voor je op te lossen. Prettig om mee te werken!

wilfred

Gekocht: Terras

Een echte aanrader. Deze mannen hebben in een dikke dag 8 kuub grond afgevoerd en 50 vierkante meter terras gelegd. Ook het aanleggen van de goot en hemelwaterafvoer is geen probleem. Mensen die van aanpakken weten en niet lopen te zeuren. Ook de prijs kwaliteit verhouding is dik in orde. Volgend jaar de rest van de tuin.

ML

Gekocht: Tuin

Netjes volgens afspraak, goede prijsstelling, vaklui, prima machines e.d. en garantie/herstel i.v.m. een vergeten bandje snel en adequaat opgelost! Ik beveel Luuk en zijn mannen ten zeerste aan! Bij evt. andere werkzaamheden weet ik wie ik moet hebben!

Bianca Maat

Gekocht: Tuin

Tevreden, betrouwbaar en goede kwaliteit.

**Tuinmetamorfose!!! Super in een dag hebben de mannen van “De kleine loonwerker”onze tuin in orde gemaakt. Wij zijn er heel blij mee. Duidelijke afspraken en plezierige mannen die hun vak verstaan. **

W.Baltussen

Gekocht: Voortuin

Wij zijn zeer tevreden over De Kleine Loonwerker. Een week geleden hebben zij onze voortuin vernieuwd. Eerst helemaal leeg gehaald, daarna opnieuw bestraat, border en verhoogde plantenbak aangebracht incl. beplanting. Vantevoren alles goed doorgesproken, snelle reactie op onze vragen en ook al snel een correcte offerte. Keurig alle afspraken nagekomen en netjes gewerkt! Wij zullen bij een volgende klus in de achtertuin zeker Luuk weer benaderen.

Pianolespraktijk Erna Melis

Gekocht: Hek

‘De kleine loonwerker’ heeft bij mij een hek geplaatst. De twee werknemers kwamen keurig op tijd en in een half uur tijd was de klus perfect geklaard. Luc kwam even later nog zelf controleren of alles naar wens was. Helemaal goed wat mij betreft: een aanbeveling waard!

Judith

Gekocht: Tuin

Helemaal top!! Gezellige en vakkundige mannen. Echt een aanrader.

YS

Gekocht: Renovatie tuin

De kleine loonwerker heeft bij ons de tuin gerenoveerd. Het gras eruit, trampolinekuil gedicht en een groot gedeelte van de tuin bestraat. We zijn uitermate etevreden over de kwaliteit van het werk en zorgvuldigheid van werken. Werknemers zijn erg aardig en ruimen de rotzooi netjes op. Kortom grote klasse ! Een aanrader. Groet roger en yvonne uit Best

Claudia

Gekocht: Tuin

Echt Super !! Luuk, Wesley en Joost hebben bij onze hoekwoning met redelijk groot oppervlakte perfect werk geleverd in 2 dagen tijd, geheel klaar. De jongens leveren vakkundig werk en zijn daarbij ook nog eens gezellig. Een echte aanrader als je je tuin vakkundig aangelegt wil hebben !! Jongens echt helemaal TOP, Dank jullie wel !! Peter & Claudia

Bart

Gekocht: Achtertuin

Afgelopen week is mijn volledige achtertuin aangelegd. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel tevreden ben. Goed werk geleverd en aardige kerels. Ik zou ze zeker aanraden bij andere.

Andre Collar

Gekocht: Bestrating achtertuin

Luuk en zijn team (Joost en Wesley) hebben onze achtertuin bestraat. En het is super geworden!!! Ze leveren echt vakwerk en zijn daarbij leuke nette gasten. Komen op tijd en leveren alles keurig netjes op. Jongens heel erg bedankt! Wij zullen jullie zeker promoten!

Schellekens-Gilsing

Gekocht: Tuin

Super! Gevonden via MP, beoordelingen bekeken en ik kan me er geheel bij aansluiten. Fijn contact, snelle service en snel en vakkundig werk. Leuke mannen die hun werk met veel plezier doen. Dankjewel voor het mooie werk, wij zeggen het voort!

Marten Valk

Gekocht: Tuin

Erg tevreden over het werk. 1. Houdt zich stipt aan zijn afspraken 2. Levert vakwerk 3. Goed, vakbekwaam en gemotiveerd personeel 4. Werkt erg snel!

Frank van Kasteren

Gekocht: Bijwerken tuin

In slechts één dag hebben Luuk, Joost en Wesley mijn 8-9 m hoge haag teruggesnoeid naar 4m, mijn hele tuin leeggehaald en een 40 m3 (!) container tot de nok gevuld met tuinafafval. Geweldig mannen!

Ingrid

Gekocht: Renovatie achtertuin

Luuk en zijn mannen hebben onze achtertuin helemaal leeggehaald en opnieuw aangelegd. Supersnel en netjes gewerkt. Fijne jongens om over de vloer te krijgen. Afspraken goed nagekomen. Een echte 9+ ervaring!

s.suyskens

Gekocht: Tuin

Heel aardige hardwerkden gasten, die goed uitvoeren wat is afgesproken. Daarnaast ook goed aanspreekbaar over kleine aanpassing die meteen worden opgenomen in de werkzaamheden. Prima aan te bevelen !!

Arno

Gekocht: Tuin

Goede service Snel werk Goed werk Vriendelijk en vakkundig personeel Afspraken worden nagekomen TOP TOP TOP

Brammetje

Gekocht: Tuin

Schrijf bijvoorbeeld iets over: – Waarom u tevreden of niet tevreden bent – Betrouwbaarheid in afspraken *- Kwaliteit van de geleverde klus of dienst

klijn

Gekocht: Renovatie tuin

Deze mensen zijn toppers in twee dagen tuin uit gegraven en tegels op zijn plaats voor een heel goede prijs. Wij zijn super tevreden en raden iedereen aan om deze mensen je tuin te laten doen. Zijn eerlijk en kunnen werken als een paard toppie jongens bedankt

O’sullivan

Gekocht: Renovatie voor- en achtertuin

In twee dagen tuin omgetoverd Deze 3 heren hebben in twee dagen onze tuin voor en achter omgetoverd van wildernis naar luxe tuin een complete verandering waarvoor lof ( van de complete buurt). Heren hartelijk dank en zeker een aanrader

Grenadier

Gekocht: Renovatie achtertuin

Een complete metaformose in 3 dagen van onze achtertuin , vakwerk jongens. Elke dag op tijd en alle veranderingen die wij tijdens de aanleg voor ogen hadden was geen probleem. Als we weer iemand nodig hebben om onze oprit te vervangen weet ik je te vinden Luuk. Bedankt Jongens.

MH

Gekocht: Tuin

Nette gasten, werken snel en tegen een redeljke prijs

Angelalusing

Gekocht: Bestrating tuin

Binnen een dag is onze kleine verwilderde tuin van 42m2 volledig leeggehaald en opnieuw bestraat door Luuk en z’n mannen, snel, netjes, volledig volgens afspraak, af en toe wat te drinken, een worstenbroodje en t was al klaar voor ik er erg in had. Prijs-kwaliteit is goed. Ik zou geen moment twijfelen om anderen De kleine loonwerker aan te bevelen. Bedankt!

D.A.H Barten

Gekocht: Renovatie tuin

Luuk en Joost hebben in anderhalve dag onze tuin een prachtige make-over gegeven. Het werk is in hoog tempo, maar precies en netjes uitgevoerd. Goede prijs-kwaliteitverhouding en vriendelijke mannen! Aanrader!

Koen

Gekocht: Aanleg riool, fundering afgraven en bestrating

Binnen een dag riool aangelegd, fundering afgegraven en alle bestrating weer netjes teruggeplaatst door Luuk en Joost. Luuk en Joost,vakwerk!! Zeer positief.

olifant

Gekocht: Tuin

in twee dagen weer een mooie tuin gekregen Luuk en Richard en ? hebben goed werk geleverd. Alles is volgens afspraak en op tijd gedaan.__ ze houden van worstbrood ,piza en heel veel koffie en thee planten advies gekregen bv snoeien Bedankt mannen!

Cj

Gekocht: Tuin

Snel,netjes en volgens afspraak. Helemaal goed

tinie

Gekocht: Tuin

Luuk en Richard hebben goed werk geleverd. Alles is volgens afspraak en op tijd gedaan en de tuin ziet er weer perfect uit. Bedankt mannen!

Monique

Gekocht: Renovatie tuin

Zeer positief. Luuk en zijn keurige team hebben in een dag een kleine stadstuin weer gerenoveerd door oud groen eruit te halen, nieuw groen er in en een pergola geplaatst. Ze zijn een hardwerkend team en zeer betrouwbaar. Lever net werk. Zeker een aanrader!

Dave

Gekocht: Tuin

Reactie van ons is erg positief. Het zijn echte vakmensen en komen afspraken en werktijden perfect na. Ze hebben onze tuin in 1,5 halve dag aangelegd en netjes afgeleverd. Daarnaast zijn ze erg gezellig en niet flauw als je iets extra vraagt. Bedankt voor alles!! Groetjes uit Eerde.

Martens

Gekocht: Bestrating oprit

Ze hebben netjes en zeer snel onze grote oprit gelegd. Ze waren zelfs twee dagen eerder dan de afgesproken tijd klaar, top! Wij kunnen ze zeker aanbevelen.

afpsraken die gemaakt zijn worden heel keurig nagekomen. gezellige vriendelijke mannen die de achtertuin flink hebben opgeknapt. Ook fijn dat de afgesproken tijden ook worden nagekomen, stuur maar wat visitekaartjes op, ik deel ze wel uit aan een ieder die wat te bestraten heeft. Kortom zeer goede kwaliteit/prijsverhouding

Manuela Kremers

Gekocht: Achtertuin

Zeer positief gezellige maar hard werkende mannen ben heel blij met mijn nieuwe achtertuin, ze hebben eerst de tuin opgeruimd nieuw zand erin en toen alles mooi bestraat elke dag netjes op tijd en mooi vakwerk geleverd. Buiten dit hebben ze ook nog de bestrating geleverd die we wilde hebben voor een schappelijke prijs, wij zijn zeer tevreden en bevelen iedereen dit top team aan.

H

Gekocht: Tuin

Positief! Deze jongens komen de gemaakte afspraken keurig na! Alles op de afgesproken tijd,ze werken prima door en hebben in korte tijd een behoorlijke klus geklaard.Het ziet er buiten allemaal weer prima uit.Kortom:we zijn zeer tevreden over zowel het nakomen van afspraken als het geleverde werk. Ontzettend bedankt…we hadden dit nooit zelf voor elkaar gekregen!

Helle

Gekocht: Voortuin

Snelle reactie, mooi op tijd en prima werk geleverd! onze voortuin ziet er strak uit. Bedankt Luuk en collega.

Dave

Gekocht: Renovatie achtertuin

Luuk en de jongens hebben onze achtertuin flink onder handen genomen. Alles eruit, trampoline ingegraven,voorzien van gras en tegels. Resultaat mag er wezen, de jongens werken goed door en weten van aanpakken. Kortom zeker aan te bevelen.

Rob

Gekocht: Bestrating tuin en sloopwerkzaamheden

Luuk en zijn mannen waren keurig op tijd om onze achtertuin helemaal leeg te ruimen en zover bestratingsklaar te maken! In de voor- en achtertuin verschillende bomen verwijderd tot aan de wortels! Een flinke klus. Luuk en de mannen KEI bedankt

avleuten

Gekocht: Tuin

Vorig jaar hebben we een hoekhuis gekocht met een tuin erbij waar al 20 jaar niks meer aan gedaan was. De struiken waren uit gegroeid tot bomen! Luuk heeft de tuin goed om gespaaid, het tuinafval af gevoerd en een schutting geplaatst. Binnen 3 dagen waren ze klaar, als ik dit zelf had moeten doen dan was ik hier een hele zomer mee bezig. Alles netjes afgewerkt en goed gehandeld. Luuk komt zijn afspraken na en zorgt dat de klant tevreden achterblijft!

Tobias Spijkers

Gekocht: Uitbereiding fietsenstalling

**Uitbreiding fietsenstalling:** Luuk heeft op hockeyclub MHC Rosmalen goed werk geleverd. De fietsenstalling moest budgetvriendelijk worden aangepast en uitgebreid. Hij is langsgekomen om de klus te bespreken en een vrijblijvende offerte aan te bieden. Naar aanleiding van zijn scherpe prijs hebben wij hem geslecteerd als aannemer. Hij heeft in zeer korte tijd tijdens slechte weersomstandigheden alles gedaan wat was afgesproken. Het werk is netjes en naar wens opgeleverd. Wij zijn Luuk dankbaar voor zijn bewezen diensten.

willem

Gekocht: Bestrating voor- en achtertuin

Bestrating voor-en achtertuin. Tijdens de voorbesprekingen werden door Luuk de zaken gedetaillerd op een rijtje gezet en besproken .Duidelijk,informatief en met vakmansschap onderbouwd.Hij maakte tevens een voorzichtige schatting waanneer met het werk begonnen kon worden .Conform de afspraak werd op maandag ochtend een begin gemaakt op de juiste tijd en met inzet van degelijk technisch materieel .Tijdens deze werkzaamheden werd de overtollige zwarte grond weggeschept en afgevoerd en via een container werd het beddingzand aangevoerd en met de machines aangebracht tot een perfecte onderlaag als bedding. De bestrating bestond uit een combinatie van straatklinkers en waaltjes . Luuk heeft er samen met zijn medewerker Joost een prachtig geheel van gemaakt .Van diverse mensen al een heel positieve opmerking gekregen dat het zo’n mooi werk was . Aan te bevelen bij iedereen ,vakkundig,betrouwbaar ,klantgericht en kwaliteit gegarandeerd. Luk en Joost bedankt voor het mooie werk en tot……het volgende.

Mike

Gekocht: Uitgraven en verlagen van tuin

De klus was het uitgraven ( en verlagen ) van de voor en achtertuin, gelijk maken van de grond, bekistingen zetten en een egale gewapende betonplaats storten van 15 cm dik. En dat terwijl de grote tuinborders en containerwand er al stonden, waar ze dus om heen moesten werken. Tevens moets er een verhoging in gemaakt worden in het terras om de tuin gelijk te krijgen. De heren hebben deze klus is slechts 2 dagen geklaard !!! De betonplaat is zo mooi egaal vlak dat de tegels leggen nu echt soepel gaat. Alle lof voor de heren.

DG

Gekocht: Tuin

Luuk heeft onze tuinen echt een super make-over gegeven, was altijd netjes op tijd en alles volgens afspraak gemaakt. Niets dan lof voor Luuk en zijn mannen.

Erica

Gekocht: Voortuin

Luuk komt zijn afspraken na ook al heeft ie zelf vakantie, klokslag 8 uur waren hij en zijn collega er en hebben onze voortuin geweldig volgens afspraak gemaakt. aanrader