Menu

Ons aanbod in tuintegels

Wij bieden een ruim aanbod in tuintegels. De Kleine Loonwerker staat voor u klaar betreft een complete tuin make-over of voor losse bestratingen. Wij verzorgen graag de bestrating van uw oprit, parkeerplaats, terras of tuin. Uiteraard horen daar tegels bij die helemaal naar uw wens zijn. Wij bespreken de verschillende mogelijkheden!

Betontegels

Betontegels gebruiken we al jarenlang en dat is niet voor niets! Deze tegels kunnen makkelijk tegen een stootje waardoor u er nog jaren plezier aan beleeft. Ze zijn daarom ook perfect voor het bestraten van een oprit of parkeerplaats. Daarnaast zijn ze goed geschikt voor het leggen van verschillende legmotieven.

Natuursteentegels

Bent u op zoek naar een unieke steen? Ga dan voor natuursteentegels! Deze zijn prachtig en geven uw tuin een luxe uitstraling. Ze zorgen niet alleen voor een unieke uitstraling, maar geven uw tuin echt karakter. Bij natuursteentegels kunt u denken aan leisteen, marmer, graniet, kalksteen en hardsteen.

Keramische tegels

Keramische tegels zijn onderhoudsarm en daarmee de meest gebruiksvriendelijke en duurzame tegels. Ze zijn uitermate geschikt voor alle soorten weersomstandigheden die we in Nederland kennen. Ze nemen geen vocht of vuil op, waardoor ze eenvoudig schoon te maken zijn.

Gebakken tegels

Tegenwoordig zijn gebakken tegels zeer populair, omdat ze tijdloos, onderhoudsvrij en onverwoestbaar zijn. U kunt deze tegels eenvoudig opnieuw gebruiken en gaan jarenlang mee.

De juiste tegel kiezen

Wij leveren alle bestratingsmiddelen voor u, ook de juiste tegels voor de bestrating. Wij komen allereerst bij u op locatie of thuis om uw huidige bestrating en/of tuin te bekijken. Tijdens dit bezoek bekijken we samen wat uw wensen zijn en welke materialen het beste bij uw wensen passen. Wij nemen altijd voorbeelden met ons mee, zodat u alvast wat kunt uitproberen. Uiteraard gaan we door totdat we de perfecte tegel voor u hebben gevonden en voorzien u van een advies op maat. Neem nu contact op, dan bespreken we de mogelijkheden!

Terras bestraten