Menu

Nieuwe schuur

Bent u opzoek naar een professioneel bedrijf dat u voorziet van een nieuwe schuur? Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het bouwen van schuren naar wens. Onze ervaren medewerkers denken graag mee over de mogelijkheden om uw nieuwe schuur op te zetten.

Op maat

Een schuur kan voor verschillende doeleinden dienen. Zo kan het gebruikt worden als opbergruimte, garage of werkplaats. De oppervlakte en de afmetingen liggen aan uw wensen en doeleinden. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Houten schuur

Bij de Kleine Loonwerker is het mogelijk om een houten schuur te laten bouwen. Een houten schuur zorgt voor een prachtige uitstraling binnen uw tuin. Wij hebben hoogwaardige houtsoorten, waardoor uw schuur een langere levensduur krijgt. Daarnaast kunt u zelf kiezen uit verschillende daken en deuren. Ook is het mogelijk om een extra brede deur te nemen voor uw schuur.

Betonnen schuur

Naast de houten schuur kunt u ook kiezen voor een betonnen schuur. Een betonnen schuur heeft minder onderhoud nodig dan een houten schuur. Ook is het hierbij mogelijk om te kiezen uit verschillende daken en deuren. Enkele voorbeelden van schuren die wij gebouwd hebben zijn hier te vinden.

Kosten

De kosten over het laten bouwen van een schuur is lastig te benoemen. De oppervlakte, het materiaal, de daken en de deuren zorgen voor verschillende prijzen van een schuur. Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.