Menu

Natuurstenen

Natuurstenen zijn gemaakt van natuurlijke materialen die zorgen voor een prachtige natuurlijke uitstraling. Iedere natuursteen heeft zijn eigen kleur, structuur en uitstraling, maar over één ding kunnen we het eens zijn: Het zijn stuk voor stuk mooie stenen die perfect binnen de stijl van uw tuin passen!

Voordelen natuurstenen

Het eerste grote voordeel van natuurstenen is dat ze ieder een unieke uitstraling hebben, elke steen is anders. Daarnaast zijn het stevige en duurzame tegels en vallen beschadigingen minder op, omdat de tegels door-en-door gekleurd zijn.

Assortiment natuurstenen

We kennen vele verschillende soorten natuurstenen, waarvan wij er een hoop in ons assortiment hebben. We kunnen u de volgende natuurstenen aanbieden:
– Leisteen
– Hardsteen
– Kalksteen
– Kwartsiet
– Graniet
– Marmer

Kies uw natuursteen!

Wilt u graag die natuurlijke en bijzondere uitstraling van de natuursteen in uw tuin? Neem dan gerust contact op voor meer informatie! Wij komen graag persoonlijk bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Iedere natuursteen heeft zo zijn voor- en nadelen en eigen uitstraling. Naar welke uitstraling u op zoek bent is van groot belang. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van de juiste natuursteen binnen uw smaak en wensen.

Interesse?

Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kunnen bijvoorbeeld ook een complete tuinaanleg voor u realiseren inclusief tuinontwerp.