Menu

Machineverhuur

Wilt u binnenkort uw woning of tuin verbouwen en bent u nog op zoek naar machines die u kunnen helpen bij dit proces? De Kleine Loonwerker verhuurt machines voor kleine en grote werkzaamheden aan uw woning of tuin. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Machines voor elke verbouwing

Wij hebben diverse machines voor verbouwingen aan uw woning of tuin. De Kleine Loonwerker verhuurt losse minigravers, sloophamers en containers die worden gebracht en opgehaald bij u. Ook komt er een ervaren machinist mee die de machines gebruikt.

Een minigraver is de ideale oplossing als u aan de slag gaat in de tuin. Daarnaast is een container handig voor afval in uw tuin, zodat het afval in één keer gedumpt kan worden. Wij hebben verschillende formaten containers te huur in het assortiment. Zo past de container bij uw wensen en behoeften.

Tuin of woning verbouwen

Bij ons is het mogelijk om losse machines te huren voor uw verbouwing, maar is het ook mogelijk om uw tuin of woning door ons te laten verbouwen. Dit is gemakkelijker voor de mensen die hun verbouwing liever aan ervaren en vakbekwame mensen overlaten. Wij leveren namelijk kwaliteit en maatwerk voor al onze diensten. Benieuwd naar onze werkzaamheden? Bekijk dan de galerij.

Interesse?

Heeft u interesse in het huren van een machine voor uw verbouwing? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Daarnaast adviseren wij u ook over de juiste machines, zodat u met een gerust hart uw verbouwing kunt beginnen.