Menu

Kwaliteit en afspraak is afspraak

Kwaliteit en afspraak is afspraak, dit waren de uitgangspunten toen Luuk den Teuling in 2007 De Kleine Loonweker oprichtte. Nu, alweer 10 jaar verder, zijn dit nog steeds de twee belangrijkste kernwaarden van De Kleine Loonwerker.

Door de jarenlang merkte we dat klanten dit erg op prijs stelden. We zijn altijd onze afspraak nagekomen en staan garant voor kwaliteit. Het aantal klanten is de laatste jaren dan ook flink gegroeid en daar zijn we erg trots op!

Luuk den Teuling is begonnen als zelfstandig ondernemen zonder personeel. Ondertussen is De Kleine Loonwerker uitgegroeid tot een volwaardig MKB met drie vaste medewerkers en diverse oproepkrachten. Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid weten we elke project succesvol af te ronden.

Zodra u contact met ons hebt opgenomen komen we graag vrijblijvend bij u langs om uw huidige tuin en/of woning te bekijken. Op deze manier kunnen wij u het beste adviseren en een offerte op maat maken. Samen bespreken we uitgebreid uw wensen en verwachtingen door, zodat alles duidelijk is.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor kwaliteit staat en zijn afspraken altijd nakomt? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij verzorgen verschillende diensten, zoals bestrating, tuinaanleg, grondwerken, grondverzet, sloopwerken en afbraakwerken.