Grondwerken

Het aanleggen van een tuin begint vaak eerst met het afgraven daarvan. Bij de Kleine Loonwerker zijn we gespecialiseerd in grondwerk. We hebben een groot aanbod van gravers en loaders, waardoor elke klus snel geklaard is!

Mogelijkheden grondwerken

Er zijn drie verschillende werkzaamheden die wij uitvoeren, namelijk het aan- en afvoeren van grond en zand, het aanleveren van containers en het aanleggen van regenpijpen en riolering. Deze kunnen we in combinatie of los uitvoeren.

Tuin uitgraven, af- en aanvoeren van grond en zand

Bij de Kleine Loonwerker hebben we een breed assortiment van minigravers en knikloaders, in alle formaten. Onze minigravers zijn uitstekend geschikt voor het werken in kleine ruimtes en moeilijk bereikbare plaatsen. Als u bijvoorbeeld een smalle toegang naar uw tuin heeft, hebben wij een minigraver op maat.

grondwerken

Containerverhuur

U kunt bij ons containerbakken in alle maten bestellen. Wij hebben containers van 5m³, 10m³, 12m³ en 20m³. Deze komen wij op aanvraag bij u brengen en vol weer ophalen. De verdere verwerking handelen wij voor u af. Voor de afvoer van grond, groen, puin en bouw- en sloopafval bieden wij de uitkomst. Kijk hier voor de prijzen van het huren van een container.

Rioleringswerkzaamheden en hemelwaterafvoer

Als u een schuur of straat in uw tuin hebt, kan regenwater een lastig probleem zijn. Het aanleggen van hemelwaterafvoer en draingoten/drainage is een vaak een onzichtbaar, maar zeker belangrijk onderdeel van uw tuin. Wij zorgen voor een degelijke aanleg daarvan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken bij zware regenval.

Kosten grondwerk

De kosten van het grondwerk is lastig in te schatten. Het is erg afhankelijk van het soort grondwerk in combinatie met de tijd die daarvoor nodig is. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om uw wensen door te spreken. Naar aanleiding van uw situatie en uw wensen kunnen we een prijzenindicatie geven.

Grondwerkzaamheden laten uitvoeren

Bent u op zoek naar professionals die uw grondwerkzaamheden vakkundig en effectief uitvoeren? Dan kunnen wij u daarbij helpen! Met onze jarenlange ervaring en kennis over grondwerk kunnen wij elke klus, groot of klein, aan. Neem contact met ons op, dan komen we langs om uw situatie te bekijken, uw wensen te bespreken en uw budget vast te stellen.

Contact

U kunt contact opnemen middels het contactformulier hieronder, of bel naar 06- 10352382 voor meer informatie!

Neem contact met ons op