Grondwerk

Het uitgraven van een tuin of af- en aanvoeren van grond en zand pakken we graag voor je aan. Voor elke klus hebben we passende minigravers en knikloaders. We zijn niet afhankelijk van andere partijen en kunnen daardoor snel schakelen. Afspraak is afspraak. Onder grondwerk verstaan we drie verschillende diensten. Dit zijn:

  • Tuin uitgraven, af- en aanvoeren van grond & zand;
  • Containerverhuur;
  • Rioleringswerkzaamheden en hemelwaterafvoer.

Elke dienst lichten hieronder verder toe. Heb je een vraag? Stuur ons dan een bericht.

Tuin uitgraven, af- en aanvoeren van grond en zand

Bij het uitgraven van een tuin of af- en aanvoeren van grond & zand halen we onze minigravers en knikloaders voor de dag. Deze hebben we in allerlei formaten zodat we ook op moeilijk bereikbare plekken en kleine ruimtes terecht kunnen. Een overzicht van ons aanbod vind je onder het kopje verhuur.

Containerverhuur

Ben je op zoek naar een container? Bij De Kleine Loonwerker hebben we vier verschillende containers te huur: 5 m³  10 m³ , 12 m³  en 20 m³ . Deze brengen we op aanvraag bij je langs en komen we ophalen als de container vol is. De verdere verwerking regelen wij voor je. Dus over de afvoer van grond, groen, puin en bouw- en sloopafval hoef je je geen zorgen te maken.

Rioleringswerkzaamheden en hemelwaterafvoer

Heb je een schuur of straat in je tuin en heb je problemen met het regenwater? Het aanleggen van hemelwaterafvoer en drainage vinden we een belangrijk onderdeel van je tuin. Bij elke tuin zorgen we voor een deze aanleg zodat het regenwater de juiste weg weet te vinden.

Neem contact met ons op