Menu

Grondwerk

Bij de kleine Loonwerker kunt u terecht voor zowel aparte diensten als het afgaven en bestraten van uw tuin, of de complete aanleg. Het aanleggen van een tuin begint vaak eerst met het afgraven daarvan. Bij de Kleine Loonwerker hebben we een breed aanbod van gravers en loaders die hier kort werk van maken.

Onder grondwerk verstaan wij drie verschillende diensten, van het aan- en afvoeren van grond en zand, inclusief aanlevering van containers, tot het aanleggen van de regenpijpen en riolering daaronder. Hieronder vindt u daar meer informatie over. Als u een los probleem hebt met uw regenwaterafvoer of als u alleen een container nodig heeft, dan kunt u daarvoor ook bij ons terecht.

Tuin uitgraven, af- en aanvoeren van grond en zand

Bij de Kleine Loonwerker hebben we een breed assortiment van minigravers en knikloaders, in alle formaten. Onze minigravers zijn uitstekend geschikt voor het werken in kleine ruimtes en moeilijk bereikbare plaatsen. Als u bijvoorbeeld een smalle toegang naar uw tuin heeft, hebben wij een minigraver op maat. Een overzicht van ons aanbod, inclusief de afmetingen, kunt u vinden onder het kopje verhuur.

Containerverhuur

U kunt bij ons alle maten containerbakken bestellen. Wij hebben containers 5m³, 10m³, 12m³ en 20m³. Deze komen wij op aanvraag bij u brengen en vol weer ophalen. De verdere verwerking handelen wij voor u af. Dus voor uw afvoer van grond, groen, puin en bouw- en sloopafval kunnen wij de uitkomst bieden.

Rioleringswerkzaamheden en hemelwaterafvoer

Als u een schuur of straat in uw tuin hebt, kan regenwater een lastig probleem zijn. Het aanleggen van hemelwaterafvoer en draingoten/drainage is een vaak een onzichtbaar maar zeker belangrijk onderdeel van uw tuin. Wij zorgen voor een degelijke aanleg daarvan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken bij zware regenval.

Wilt u nog meer weten? Neem dan contact met ons en dan gaan we samen zo snel mogelijk in gesprek!