Grondverzet

Bent u op zoek naar een professional die u helpt bij het uitgraven van een bouwput, een vijver, een zwembad, het omspitten van uw tuin of het eruit halen van bomen en struiken? Wij verzorgen alle werkzaamheden, groot en klein.

Wat is grondverzet?

Onder grondverzet verstaan we het uitgraven, vervoeren en terug aanvullen van de bodemgrond. Het zijn alle werkzaamheden waarbij zand, grond of aarde wordt afgevoerd, aangevoerd, opgeslagen of toegepast.

Waarom grondverzet?

Onze professionals werken zelfstandig met de geschikte grondverzetmachines, zoals onze graafmachines of de wiellaadschop. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat we moeten doen en houden ook uitstekend rekening met de grondsamenstellingen. Door grond te verplaatsen, kunnen we het terrein geschikt maken voor bijvoorbeeld het aanleggen van wegen of het bouwen van gebouwen.

De mogelijkheden op het gebied van grondverzet

Wij zijn gespecialiseerd in de verschillende werkzaamheden op het gebied van grondverzet. We beschikken over vele soorten en maten machines, waardoor elke klus vakkundig aangepakt wordt. Graag beschrijven we een aantal werkzaamheden die we regelmatig uitvoeren voor particulieren, bedrijven, gemeentes, hoveniers en tuinarchitecten:
– Het uitgraven van een zwembad, vijver of trampoline
– Het uitgraven en aanvullen van een aanbouw of bouwput
– Het afgraven en afvoeren van overtollig grond
– Het omspitten van de tuin
– Graszoden leggen
– Het rooien van bomen en struiken

grondverzet

Wat gebeurt er met de overgebleven grond?

Op plaats van bestemming nemen wij, indien gewenst, de ondergebleven grond mee via ons eigen transport. De grond brengen wij naar een verzamelplaats waar kleine partijen grond van dezelfde klasse worden geclusterd tot één grote partij grond. Daarna zoeken we een bestemming voor de grond, voor bijvoorbeeld een nieuw project.

Kosten grondverzet

De kosten zijn erg afhankelijk van het soort grondverzet. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op wanneer u geïnteresseerd bent. Wanneer wij op de hoogte zijn van de precieze werkzaamheden kunnen we u een kostenindicatie geven.

Professioneel grondverzet

Onze professionals zijn vakkundig en hebben jarenlange ervaring. We beschikken over het juiste materiaal waardoor elke klus veilig en efficiënt wordt uitgevoerd. Dus bent u op zoek naar een grondverzetbedrijf die u kan helpen bij grondverzetwerkzaamheden? Dan bent u hier aan het juiste adres. Neem nu contact op en we komen langs om te kijken naar de huidige situatie en bespreken we samen de gewenste situatie.

Contact

U kunt contact opnemen middels het contactformulier hieronder, of bel naar 06- 10352382 voor meer informatie!

Neem contact met ons op