Grondverzet Eindhoven

‘Grondverzet Eindhoven: groot in klein verzetwerk’

Zoekt u een bedrijf voor grondverzet in Eindhoven? De Kleine Loonwerker voert werkzaamheden uit op het gebied van grondwerkzaamheden en tuinaanleg. Onder grondverzet vallen drie verschillende diensten: afgraven, de aan- en afvoer van grond en zand en het aanleggen van afvoerleidingen en rioleringen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in bestratingswerkzaamheden en tuinaanleg. Tot deze laatste groep behoren ook het plaatsen van omheiningen, damwanden, overkappingen, veranda’s, vlonders, enz.

Grondverzet Eindhoven voor particulieren

We hebben ons gespecialiseerd in werkzaamheden op locaties waar groot materieel niet nodig is, of niet kan komen. Ons machinepark bestaat uit o.a. een minigraver, rumpsdumer en knikloader, geschikt die ook via smalle toegangswegen op het te bewerken terrein kunnen komen. Voor het merendeel komen onze opdrachtgevers uit de particulieren sector.

– Grondverzet Eindhoven tuinaanleg

– Grondverzet Eindhoven afvoer/riolering/drainage

– Grondverzet Eindhoven grondverbetering

– Tevens verhuur containers en grondverzet materieel

Tuinwerk en grondverzet

Grondwerk of grondverzet is in veel gevallen het grove, voorbereidende werk dat nodig is voor de aanleg van tuinen. Bij tuinrenovatie, maar ook bij nieuwbouw. De grondlaag wordt vrijgemaakt van oude grond, oude beplanting, obstakels en bestrating. Indien gewenst wordt riolering of afwatering aangelegd. Hierna wordt het grondniveau weer op hoogte gebracht met tuingrond of zand. Na grondwerk is de tuin klaar om verder ingericht te worden. Ook deze werkzaamheden, zoals bestrating, beplanting of het plaatsen van afrastering, vlonders of overkappingen kunt u door ons laten verzorgen.

grondverzet eindhoven

Grondverzet Eindhoven machineverhuur

Wilt u liever zelf aan de slag en bent u opzoek naar de verhuur van een graafmachine, rumpsdumper of bijvoorbeeld een container? Bij De Kleine Grondwerker kunt u tegen een voordelig uurtarief de juiste gravers en containers huren om zelf professioneel aan de slag te kunnen.

Informatieaanvraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan via het formulier op deze site o.v.v. ‘ Grondverzet Eindhoven’. Bellen kan natuurlijk ook. We zijn bereikbaar via het nummer 06 10 352 382.

Neem contact met ons op