Grondverzet Den Bosch

‘Grondverzet Den Bosch: graven, afvoeren en aanleggen’

Grondverzet is het uitgraven, afvoeren en het weer aanvullen van zand of grond op de plaats van uitgraven. Voor grondverzet Den Bosch e.o. verzorgt De Kleine Loonwerker voor opdrachtgevers diensten als het afgraven, ophogen en bestraten van tuinen, terrassen, opritten, enz. Deze werkzaamheden kunnen worden uitgebreid met de aanleg of de renovatie van afvoerkanalen (riolering) en /of tuinaanleg. Voor elke klus beschikken we over het juiste materieel. Niet alleen afgestemd op de werkzaamheden, maar ook op de grootte van het werk. We hebben minigravers voor de kleine tuin en zwaarder materieel voor het grotere werk.

– Grondverzet Den Bosch afgraven en aanvullen

– Grondverzet Den Bosch bestrating

– Grondverzet Den Bosch afvoerkanalen en riolering

Tuin uitgraven, af- en aanvoeren van grond en zand

Bij de Kleine Loonwerker hebben we een breed assortiment minigravers en knikloaders, aangevuld met diverse maten containers voor het afvoeren van grond of sloopafval. Onze minigravers zijn uitstekend geschikt voor het werken in kleine ruimtes en moeilijk bereikbare plaatsen. Ook wanneer er een smalle toegang tot de tuin is hebben wij de juiste minigraver om de klus te klaren.

grondverzet den bosch

Grondverzet Den Bosch bestrating

Oude bestrating of tegels verwijderen en afvoeren, bestrating aanleggen, tegelwerk, gritmatten en grit plaatsen… Het is allemaal geen probleem voor De Kleine Loonwerker. We verzorgen zowel renovatie- als nieuwbouw projecten en hebben voor elke klus het juiste gereedschap, de ervaring en de juiste kennis in huis.

Grondverzet Den Bosch riolering en afvoerkanalen

Afvoerkanalen voor hemelwaterafvoer en kanalen voor drainage zijn belangrijk onderdelen van een tuin. De Kleine Loonwerker kan ervoor zorgen dat deze op de juiste manier worden aangebracht.

Meer over De Kleine Loonwerker

Kwaliteit leveren en werken volgens ‘afspraak is afspraak’ zijn de basisprincipes van ons bedrijf. We merken dat klanten dit uitgangspunt waarderen. Door onze kernwaarden altijd voorop te stellen is De Kleine Loonwerker in korte tijd uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met drie vaste medewerkers, diverse oproepkrachten en beschikken we over een uitgebreid machinepark met o.a. drie minigravers, een knikloader en rupsdumper. We richten ons vooral op de particulieren markt, maar ook grote opdrachten binnen het bedrijfsleven zijn door ons gerealiseerd. Wilt u meer weten over onze werkwijze, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, schroom dan niet contact met ons op te nemen. Dit kan via het formulier op deze site o.v.v. ‘Grondverzet Den Bosch’ of via het telefoonnummer: 06 10 352 382.

Neem contact met ons op