Menu

Graszoden aanleggen

Ontbreekt uw tuin aan een prachtig gazon? En heeft u geen zin om zelf graszoden te leggen? Dan bent u bij De Kleine Loonwerker aan het juiste adres! Als specialist in tuinwerkzaamheden zorgen wij voor een volledig plaatje van uw tuin. Zowel het aanleggen van bestrating als het aanleggen van gazon, pakken wij op voor u. Wij hebben de benodigde kennis en machines om uw tuin te laten stralen!

Tuin aanpakken

Is het hoogst tijd om uw tuin hardnekkig aan te pakken? Of wilt u juist wat groen in uw tuin? Dan is het ideaal om graszoden aan te leggen. Een gazon zorgt voor een prachtige uitstraling van uw tuin. Allereerst is het van belang om te kijken of uw tegels in orde zijn. Indien u ook uw tegels wilt vervangen, is het handig om beide werkzaamheden samen op te pakken.

Allereerst wordt het grondwerk aangepakt. Daarna worden de tegels voor uw tuin aangelegd. Als deze klussen zijn uitgevoerd, is het tijd om de graszoden en beplanting voor uw tuin aan te leggen. Wij overleggen uw wensen en bekijken hoe uw tuin het beste ingedeeld kan worden, zodat u het hele jaar kunt genieten van uw eigen stuk natuur!

Sfeer creëren

Dat tegels een bepaalde uitstraling creëren is duidelijk. Maar weet u ook dat een gazon veel kan doen met uw tuin? Een gazon is een extraatje voor uw tuin. Onze professionals helpen u graag bij de indeling van uw tuin, zodat uw droomtuin waargemaakt wordt.

Kosten tuinaanleg

De kosten van uw tuinaanleg zijn erg afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal werkzaamheden dat van te voren moet worden uitgevoerd (sloopwerk, grondverzet), het aanleggen van bestrating (een terras of oprit) en de hoeveelheid en soort beplanting. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte! Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor vragen. Wij staan altijd klaar voor u!