Menu

Gebakken bestrating: bakstenen zijn mooi en waardevast

Bakstenen zijn er niet alleen in vele verschillende kleuren waardoor u eenvoudig uw eigen smaak kunt bepalen, ze zijn ook nog eens prachtig, van hoge kwaliteit en waardevast. In dit artikel vertellen we u meer over de verschillende voordelen van gebakken bestrating!

Duurzaam karakter

Allereerst zijn bakstenen erg mooi om te zien. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor u altijd de kleur kunt kiezen die u graag wilt. Bakstenen staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Hierdoor kunnen ze echt jarenlang mee! Sterker nog: bakstenen worden juist mooier naarmate de tijd verstrekt.

Waardevast

Bakstenen zijn steeds opnieuw te gebruiken, u hoeft nooit meer nieuwe bakstenen aan te schaffen. Gebakken bestrating behoudt namelijk zijn waarde. Door de lage vervangingspercentage, deze ligt op 4%, zijn ze eenvoudig te hergebruiken. Bakstenen zijn daarom zowel een voordelige als duurzame keuze.

Warme uitstraling en kleurecht

Bakstenen zijn door-en-door gekleurd, waardoor deze gebakken bestrating nooit zijn kleurwaarde verliest. Bakstenen versleten al nauwelijks, maar mochten ze dat wel doen, behouden ze alsnog hun prachtige kleur. De kleuren van bakstenen geven een warme uitstraling in uw tuin.

Weinig onderhoud

Naast de bovenstaande voordelen hebben bakstenen ook nog eens weinig onderhoud nodig. Ze zijn slijtvast en bestand tegen schadelijke stoffen en strooizout. Daarnaast zijn er geen speciale onderhoudsmiddelen of –technieken nodig om de levensduur van gebakken bestrating te behouden of te verlengen. Hierdoor blijven de onderhoudskosten van bakstenen laag.

Ruim assortiment

Bij de Kleine Loonwerker bieden we u een ruim assortiment aan diverse bakstenen in verschillende maten en kleuren. We komen graag bij u langs om u te voorzien van een persoonlijk advies. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in de werkzaamheden die wij uitvoeren. Daarom kunnen wij u uitstekend helpen!

Interesse?

Wilt u meer weten over de voordelen van bakstenen of heeft interesse in het laten leggen van bakstenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op of bel direct naar 06 10 35 23 82!