Bestrating

Bestrating

Of het nu gaat om een klein terras of een complete oprijlaan, bij De Kleine Loonwerker helpen we je graag met de juiste bestrating op weg. Van tuin- en siertegels, keramische tegels tot natuursteen. Voor het leveren en leggen ervan ben je bij ons aan het juiste adres . Lees meer over de mogelijkheden.

Sloopwerk

Sloopwerk

Slopen? Laat dat maar aan het team van De Kleine Loonwerker over. Met onze eigen minigravers met speciale sloophamers krijgen we elke klus snel en netjes geklaard. Voor grote of kleinere klussen kun je ons benaderen.

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Een compleet nieuwe tuin aanleggen? Daar worden we elke keer weer enthousiast van. We werken graag met onze handen en helpen je van A tot Z. Van het grondwerk, bestrating tot het leggen van de graszoden en de beplanting. Zo heb je één aanspreekpunt en weten we zeker dat jouw tuin er mooi bij komt te staan.

Grondwerk

Grondwerk

Het uitgraven van een tuin of af- en aanvoeren van grond en zand pakken we graag voor je aan. Voor elke klus hebben we passende minigravers en knikloaders. We zijn niet afhankelijk van andere partijen en kunnen daardoor snel schakelen. Afspraak is afspraak.

Vlonders en damwanden

Vlonders en damwanden

Wil je een mooie vlonder aanleggen of een strakke damwand? Laat dat maar aan De Kleine Loonwerker over. Al jaren plaatsen we vlonders en damwanden in allerlei soorten en maten. We helpen je graag met het kiezen van de juiste oplossingen in combinatie met mooie materialen. Enkele projecten vind je op de foto’s.

Verandas en overkappingen

Verandas en overkappingen

In de loop van de jaren hebben we vele mooie veranda’s en overkappingen mogen maken. Vaak zijn het de blikvangers die de tuin maken. Geen veranda of overkapping is ons te gek. Ook hierbij zijn de lijnen kort. Het doorsturen van een paar afbeeldingen met vergelijkbare veranda’s of overkappingen voldoen voor ons team om een vergelijkbare veranda of overkapping te maken.