Menu

De Kleine Loonwerker, voor al uw werkzaamheden!

Bij ons kunt u terecht voor al uw werkzaamheden. Van het slopen van uw tuin, de bestrating, de schutting of het tuinhuisje, tot aan een complete nieuwe tuin! In dit artikel bespreken we graag voor welke diensten u bij ons terecht kunt.

Afbraak- en sloopwerken

Wij verzorgen grote en kleine sloop- en afbraakwerken voor particulieren en bedrijven. Het slopen van uw tuin, schutting, veranda of bestrating vergt vakmanschap en deskundigheid. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u uitstekend adviseren en begeleiden bij elk soort afbraakwerk.

Grondwerk en –verzet

Voor het uitgraven, vervoeren en terug aanvullen van bodemgrond, oftewel grondverzetwerkzaamheden, bent u bij ons ook aan het juiste adres! We werken met verschillende grondverzetmachines, zodat we in elke situatie gelijk aan de slag kunnen. Daarnaast kunnen wij verschillende grondwerken uitvoeren, zoals het aan- en afvoeren van grond en zand, het aanleveren van containers en het aanleggen van regenpijnen en de riolering.

Bestrating tuin

Bestrating

Bij ons kunt u uw tuin, oprit, terras of parkeerplaats professioneel laten bestraten. Zodra u contact met ons opneemt, komen we zo snel mogelijk langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. U moet bijvoorbeeld rekening houden met het soort tegel, de afmetingen en een keuze maken uit een bestratingsverband. Wij adviseren en helpen u graag!

Veranda’s en overkappingen

Behoefte aan meer schaduw in de warme zomerdagen of wilt u een veranda in uw tuin? Wij verzorgen het graag voor u. Met onze jarenlange ervaring beschikken we over de juiste kennis en informatie om u goed te adviseren en te helpen. Daarnaast leggen we ook graag vlonders en damwanden voor u aan.

Complete tuinaanleg

We kunnen ook het aanleggen van uw tuin compleet verzorgen inclusief grondwerken, bestrating, beplanting en het aanleggen van de graszoden. We zorgen ervoor dat uw tuin er prachtig bij staat en u tijdens de warme dagen optimaal kunt genieten!

Tuinaanleg

Niet meer afhankelijk van meerdere partijen

Bij ons kunt u terecht voor een compleet plaatje, waardoor u niet meer afhankelijk bent van meerdere partijen. Hierdoor worden de werkzaamheden effectief uitgevoerd en dat bespaard u geld, moeite en tijd!

Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie!