Menu

Container huren?

Wilt u een container huren? Bij de Kleine Loonwerker bent u dan aan het juiste adres! Wij verhuren verschillende containers voor het verzamelen van bouwafval, puin, hout, groen, grond of dakafval. Wat u ook gaat verbouwen aan uw huis of tuin, wij kunnen u uitstekend voorzien van een container voor uw afval.

Bouwafval container

Wanneer u uw huis gaat verbouwen is het erg handig om een container te huren voor al uw afval. We noemen bouw- en sloopafval ook wel gemengd afval, waar ook grofvuil, huisraad en inboedel ondervalt. Wij brengen de container bij u thuis en komen deze na afloop weer ophalen. U beslist zelf voor hoelang u de container huurt en in welk formaat.

Dakafval container

Gaat u uw dak vervangen of een dakkapel plaatsen? Dan zal er eerst het nodige vanaf gehaald moeten worden. Een container biedt de uitkomst voor dit afval. Of u nu een bitumen dak of een ander soort dak heeft, u kunt het eenvoudig kwijt in de container.

Groenafval container

Gaat u binnenkort uw tuin verbouwen of gaat u voor een complete make-over? Huur dan bij ons een container voor al uw groenafval! Kies het formaat en laat de container bij u huis brengen. Een container mag u niet te ver boven de rand vullen, dus zorg ervoor dat u voor een ruime container kiest. Onder groenafval vallen bladeren, takken, bloemen, struiken, stro, hooi en plantenresten.

Grondafval container

Bij de verbouwing of herindeling van uw tuin kunt u ook een grondafval container gebruiken. Huur deze nu bij de Kleine Loonwerker! Zo kunt u eenvoudig het zand, grond, aarde, veen of ander soort grond kwijt. Gebruik de container zo lang als u wilt en geef een seintje zodra deze vol is.

Houtafval container

Bij de Kleine Loonwerker kunt u ook terecht voor een houtafval container. Bij een verbouwing van uw huis of het plaatsen van deuren en/of kozijnen heeft u vaak te maken met het nodige houtafval. Een container is hier perfect voor! Kies het geschikte formaat en huur een container voor het sloophout of houtafval.

Afmetingen containers

Wij verhuren containers in verschillende afmetingen. Bij ons kunt u terecht voor containers van 5 m³, 10m³, 12m³ en 20m³. Zorg er wel voor dat u voor een ruime container gaat, want het is niet toegestaan om het afval ver boven de container uit te laten komen. Wij komen de container bij u thuisbrengen en komen deze nadien weer ophalen.

Container huren?

Wilt u een container huren? Neem dan gerust even contact op voor onze mogelijkheden en prijzen!

Container