Menu

Complete tuinaanleg

Bent u uw tuin zat, wilt u gewoon eens iets anders of heeft u net een nieuw huis laten bouwen? Bij de Kleine Loonwerker kunt u terecht voor een complete tuinaanleg. Wij verzorgen de werkzaamheden van A tot Z, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Zo kunt u bij ons terecht voor kleine graafwerkzaamheden, het aanleggen van bestrating, maar ook voor de aanleg van een complete tuin. In de praktijk merken we dat grondwerken en bestrating hier vaak aan vooraf gaan. Gelukkig beiden wij deze diensten gewoon aan, zodat u geen verschillende partijen hoeft in te schakelen!

Zodra u contact met ons opneemt, komen we graag langs om uw huidige tuin te bekijken. Samen bespreken we de mogelijkheden en uw wensen door, zodat we uw droomtuin kunnen realiseren. We beschikken over jarenlange ervaring, waardoor we u goed kunnen adviseren en voorzien van een vrijblijvende offerte.

Na de eventuele sloop- en graafwerkzaamheden, regelen we voor u de bestrating, de graszoden en de beplanting.  We zorgen ervoor dat uw tuin er mooi bij komt te staan en we stoppen niet voordat u helemaal tevreden bent. Wij doen alles voor tevreden klanten en dat merkt u ook, we denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden.

Complete tuinaanleg
Complete tuinaanleg

Wilt u samen met ons uw droomtuin realiseren? Neem dan nu contact op, wij helpen u graag!