Bestrating tuin

De bestrating van uw tuin is een belangrijk onderdeel. Het bepaalt de uitstraling van uw tuin. Zeker nu de zomer er weer aan komt, wilt u natuurlijk wel kunnen genieten in het zonnetje! Wij staan voor u klaar als het gaat om de complete tuinbestrating, van terras tot looppaden.

Mogelijkheden tuinbestrating

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van bestrating. Onze mogelijkheden zijn eindeloos en wij maken altijd een advies op maat. Het begint al bij de tegels, voor welke tegels kiest u? Wij hebben een breed assortiment aan betontegels, siertegels en natuursteen tegels in verschillende kleuren en maten. Gebakken bestrating heeft bijvoorbeeld erg veel voordelen, omdat het een authentieke uitstraling geeft, maar tegelijkertijd ze ook zeer waardevast zijn. Gebakken tegels gaan zo lang mee dat u ze nooit hoeft te vervangen. Maar u kunt ook gaan voor betontegels wanneer u een klein budget heeft, of natuursteen tegels wanneer u een luxe uitstraling wilt in uw tuin. Bij ons is alles mogelijk!

bestrating tuin

Het bestraten van uw tuin

Naast het kiezen van uw tegels is het ook belangrijk om te bepalen hoe groot de oppervlakte is van de bestrating. Wij raden aan om voor een terras in uw tuin een oppervlakte aan te houden van minimaal 12 vierkante meter, zodat er nog een tuinset op past. Voor de afmeting van een tuinpad raden wij een minimaal breedte van 90 centimeter aan. Zo kunt u eenvoudig met de fiets aan de hand over het tuinpad. Daarnaast is van belang om te kijken voor welk bestratingsverband u wilt gaan. Wij raden een volsteens-, blok- of halfsteensverband voor uw tuin. Wilt u eens iets anders? Ga dan voor een wildverband. Dit geeft een unieke uitstraling aan uw tuin.

Extra mogelijkheden

Denk ook aan opsluitbanden. Deze zorgen ervoor dat de bestrating stevig en nog jarenlang op de juiste plek blijft liggen. Zeker bij bijvoorbeeld waaltjes (kleinere stenen) is dat belangrijk. De opsluitbanden worden aan de buitenste rand van de totale tegeloppervlakte aangebracht. Daarnaast kunt u kiezen voor verschillende afscheidingsbanden, niveau verschillen in uw tuin laten aanleggen of sierkeien gebruiken aan de rand van een tuinpad of bij een kleine waterval.|

tuinbestraling

Tuin laten bestraten

Bent u op zoek naar professionals die uw tuin komen bestraten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring gaan we snel en effectief aan het werk. Zodra u contact met ons heeft opgenomen komen we bij u langs om de situatie te bekijken. Samen bespreken we de mogelijkheden, uw wensen en uw budget en stellen vervolgens een advies op maat op. Zo is uw tuinbestrating gegarandeerd naar wens!

Kosten tuinbestrating

De kosten voor het aanleggen van uw tuinbestrating is lastig weer te geven. De kosten hangen af van uw gekozen tegels, de oppervlakte en soort bestratingsverband. Daarom komen we altijd persoonlijk bij u langs en bespreken we met u de mogelijkheden waarbij we rekening houden met uw budget. Daarbij nemen we ook altijd verschillende soorten tegels mee, zodat u ze vast kunt bekijken en uitproberen.

Contact

U kunt contact opnemen middels het contactformulier hieronder, of bel naar 06- 10352382 voor meer informatie!

Neem contact met ons op