Bestrating tuin Eindhoven

‘Bestrating tuin Eindhoven: van straatwerk tot groenwerk’

Bestrating voor uw tuin in Eindhoven kunt u door ons laten uitvoeren van grondwerk tot complete aanleg en alle stappen daartussen. Met onze dienst grondwerk zorgen we voor het vrijmaken van de bodem, voorzien deze desgewenst van drainagesysteem of verzorgen werk aan het afwateringsysteem. Daarna wordt de bodem op hoogte gebracht met schoon zand. De bestrating zelf kunnen wij voor u uitvoeren in elk type bestrating die u wens. Nadat dit ‘geraamte’ van uw tuin is aangebracht kunt u ook de verdere aankleding van de tuin door ons laten verzorgen.

– Bestrating tuin Eindoven grondwerk

– Bestrating tuin Eindhoven elk type straatwerk

– Ervaren vakmensen

– Kwaliteit van aanvraag tot ver na oplevering

– Liever zelf straten? Verhuur voor grondwerk mogelijk

Complete bestrating tuin Eindhoven

Elk werk begint met goed overleg. Ben u geïnteresseerd om de bestrating van uw tuin in Eindhoven door ons te laten uitvoeren, dan komen we eerst vrijblijvend bij u langs. We bespreken de wensen en mogelijkheden waarna u een vrijblijvende offerte ontvangt. Tijdens het kennismakingsgesprek nemen we voorbeeldmateriaal mee, zodat u direct beeld krijgt van het effect van de bestrating. Heeft u uw keus gemaakt, is de offerte akkoord en staat de datum vast, dan wordt uw bestrating op de afgesproken dag snel en vakkundig door ons gelegd. Komt er bij het straten grondwerk kijken dan zorgen we uiteraard ook hierbij voor de juiste aan- en afvoer van materiaal.

bestrating tuin eindhoven

Offerte bestrating tuin Eindhoven

Vanaf de oprichting van ons bedrijf in 2007 handhaven we twee belangrijke waarden: kwaliteit leveren en ons houden aan afspraken. U heeft aan De Kleine Loonwerker een betrouwbare, ervaren en deskundige partner die zich dag in dag met veel plezier inzet om haar opdrachtgevers het maximale te bieden. Wilt u meer weten over ons bedrijf, onze werkwijze of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan via het formulier op deze site o.v.v. ‘Bestrating tuin Eindhoven’. Telefonisch zijn we bereikbaar via 06 10 352 382. Een reactie op uw mail mag u binnen drie dagen verwachten.

Neem contact met ons op