Bestrating tuin Den Bosch

‘Bestrating tuin Den Bosch: van straatwerk tot complete tuinaanleg’

Bestrating voor uw tuin in Den Bosch voeren wij uit van straatwerk tot complete tuinaanleg, inclusief beplanting en /of graszoden. Wanneer u tevreden bent met uw tuin, maar het staatwerk vernieuwd moet worden kunt u op onze vakkundige inzet rekenen, maar ook wanneer u de tuin nog moet aanleggen of u deze wilt renoveren. We verzorgen bestrating van uw tuin in Den Bosch van grondwerk tot complete aanleg en alles daartussenin.

– Bestrating tuin Den Bosch in- of exclusief grondwerk

– Bestrating tuin Den Bosch in- of exclusief beplanting

– Levering van alle type klinkers, natuursteen en tegels

– Uitgebreid machinepark voor graaf- en straatwerk

– Bestrating tuin Den Bosch grote en kleine tuinen

bestrating tuin den bosch

Wat kan De Kleine Loonwerker voor u doen?

De Kleine Loonwerker is opgericht in 2007. We richtingen ons voornamelijk op de particulieren markt en bieden diensten aan op het gebied van grondwerk, straatwerk, tuinaanleg en het plaatsen van vlonders, damwanden, tuinoverkappingen enz. Vanaf dag één bouwden we aan ons bedrijf op basis van twee wetten: kwaliteit leveren en het principe ‘afspraak is afspraak’. Dit betekent dat u aan De Kleine Loonwerker een betrouwbare, ervaren en deskundige partner heeft die zich dag in dag met veel plezier inzet om haar opdrachtgevers het maximale te bieden.

Complete bestrating tuin Den Bosch

Elk werk begint met goed overleg. Ben u geïnteresseerd om de bestrating van uw tuin in Den Bosch door ons te laten uitvoeren, dan komen we eerst vrijblijvend bij u langs. We bespreken de wensen en mogelijkheden waarna u een vrijblijvende offerte ontvangt. Tijdens het kennismakingsgesprek nemen we voorbeeldmateriaal mee, zodat u direct beeld krijgt van het effect van de bestrating. Heeft u uw keus gemaakt, is de offerte akkoord en staat de datum vast, dan wordt uw bestrating op de afgesproken dag snel en vakkundig door ons gelegd. Komt er bij het straten grondwerk kijken dan zorgen we uiteraard ook hierbij voor de juiste aan- en afvoer van materiaal.

Informatie en offerteaanvraag

Wilt u meer weten over ons bedrijf, onze werkwijze of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan via het formulier op deze site o.v.v. ‘Bestrating tuin Den Bosch’. Telefonisch zijn we bereikbaar via 06 10 352 382. Een reactie op uw mail mag u binnen drie dagen verwachten.

Neem contact met ons op