Menu

Bestrating Tilburg

‘Bestrating Tilburg: van oud straatwerk verwijderen tot perfect gelegd’

De Kleine Grondwerker richt zich vooral op de particulieren markt, met als werkgebied Tilburg e.o. Kiest u voor De Kleine Loonwerker voor uw bestrating in Tilburg dan kiest u voor een partij die is uitgerust voor het bestraten van een klein terras tot complete oprijlaan en van oprit tot parkeerplaats. Aan veel straatwerk gaat grondwerk vooraf. Hier zijn met ons uitgebreid machinepark met o.a. drie minigravers, een knikloader en een rupsdumper optimaal op afgestemd. Ook wanneer de toegang tot het werk, bv dankzij een brandgang, weinig ruimte biedt, hebben we de juiste, kleine maar krachtige machines tot onze beschikking om de klus perfect te klaren.

Wij kunnen elke type bestrating in Tilburg voor u leggen

Wij leveren elk type bestratingsmaterialen van betonklinker tot natuursteen. Bent u geïnteresseerd om ons in te schakelen voor bestrating in Tilburg dan komt een van onze medewerkers eerst vrijblijvend bij u langs om wensen te bespreken en de locatie te bezichtigen, zodat we u de juiste offerte kunnen aanbieden. Tijdens deze kennismaking nemen we direct wat voorbeeldmateriaal mee, en kunt u deze in de juiste omgeving zien en uitproberen. Heeft u uw keus gemaakt, is de offerte akkoord en staat de datum vast, dan wordt uw bestrating op de afgesproken dag snel en vakkundig door ons gelegd. Komt er bij het straten grondwerk kijken dan zorgen we uiteraard ook hierbij voor de juiste aan- en afvoer van materiaal.

De Kleine Loonwerker heeft ervaring in bestrating in Tilburg

De Kleine Loonwerker is opgericht in 2007. Vanaf dag één bouwden we aan ons bedrijf op basis van twee principes waar we niet vanaf wijken: kwaliteit leveren en ‘afspraak is afspraak’. Dit betekent dat u aan De Kleine Loonwerker een betrouwbare, ervaren en deskundige partner heeft die zich dag in dag met veel plezier inzet om haar opdrachtgevers het maximale te bieden.

  • Bestrating Tilburg oude straatwerk verwijderen
  • Bestrating Tilburg klinkers
  • Betrating Tilburg natuursteen
  • Bestrating Tilburg tegels
  • Veel particuliere opdrachtgevers
  • Bestrating Tilburg voor elk type betratingsmaterialen

Meer informatie nodig?

Wilt u meer weten over ons bedrijf, onze werkwijze of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan via het formulier op deze site o.v.v. ‘Bestrating Tilburg’. Bellen kan natuurlijk ook. We zijn bereikbaar via 06 10 352 382.

Een offerte voor Tuinaanleg Oss nodig?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan via het formulier op deze site o.v.v. ‘Tuinaanleg Oss’. Wij richten erop om binnen drie werkdagen contact met u op te nemen. Bellen kan natuurlijk ook. We zijn bereikbaar via het nummer 06 10 352 382.

Bestrating Tilburg – De kleine Loonwerker

Bestrating Tilburg

Bestrating TilburgTuinhuis EindhovenTuinhuis Den BoschTuinhuis laten bouwenVeranda EindhovenHouten Veranda EindhovenVeranda TilburgTuinaanleg TilburgTuinaanleg OssBestrating TilburgBestrating Oss

Bestrating Tilburg Bestrating Tilburg Bestrating Tilburg