Menu

Bestrating Oss

‘Bestrating Oss: een metamorfose voor uw tuin’

Bestrating is een van de meest sfeerbepalende elementen van een tuin, een terras, een oprit of parkeerlocatie. Bent u op zoek naar een bedrijf voor de realisatie van bestrating in Oss bij uw woonhuis of bedrijf? Wij verzorgen het gehele traject van afgraven, afvoeren tot bestraten. Soms kiezen opdrachtgevers ervoor een deel van de werkzaamheden zelf uit te voeren. Voor deze groep is verhuur van ons materieel mogelijk.

Zoekt u een bedrijf voor uw bestrating in Oss?

Elke soort bestrating kunnen wij leveren en leggen, van betonklinker tot tegel, en van tegel tot natuursteen. Een opdracht start met een vrijblijvende kennismaking op de werklocatie waarbij we wat bestratingsmaterieel op zicht meenemen. Het is onze ervaring dat dit goed werkt goed om wensen en mogelijkheden optimaal op elkaar af te stemmen. Na deze kennismaking ontvangt u een vrijblijvende offerte. Heeft u uw keus gemaakt, is de offerte akkoord en staat de datum vast, dan wordt uw bestrating op de afgesproken dag snel en vakkundig door ons gelegd. Komt er bij het straten grondwerk kijken dan zorgen we uiteraard ook hierbij voor de juiste aan- en afvoer van materiaal.

Grondwerk en bestrating in Oss

In de meeste gevallen is er vooraf grondwerk nodig voor het uiteindelijke straatwerk kan beginnen. Grondwerk zoals het verwijderen van oude tegelwerk, het afgraven van grond en deze weer op hoogte brengen met zand. Ons machinepark met o.a. minigravers is volledig ingericht om te werken op locaties waar groot materieel niet nodig is of niet kan komen.

  • Grondwerk en bestrating Oss
  • Bestrating Oss klinkers
  • Betrating Oss natuursteen en tegels
  • Ervaren bedrijf
  • Ook voor tuinaanleg, afrastering en tuinhoutbouw
  • Bestrating Oss van klinker tot tegel

Vrijblijvend een offerte voor bestrating in Oss?

De Kleine Loonwerker is opgericht in 2007. Vanaf dag één bouwden we aan ons bedrijf op basis van twee wetten: kwaliteit leveren en het principe ‘afspraak is afspraak’. Dit betekent dat u aan De Kleine Loonwerker een betrouwbare, ervaren en deskundige partner heeft die zich dag in dag met veel plezier inzet om haar opdrachtgevers het maximale te bieden. Wilt u meer weten over ons bedrijf, onze werkwijze of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan via het formulier op deze site o.v.v. ‘Bestrating Oss. Bellen kan natuurlijk ook. We zijn bereikbaar via 06 10 352 382.

Bestrating Oss – De kleine Loonwerker