Menu

Bestrating, onze mogelijkheden!

Wilt u uw tuin laten bestraten of een terras, een parkeerplaats, een oprit of een tuinpad laten aanleggen? Bij ons kunt u terecht voor elk soort bestrating met betrekking tot uw tuin en rondom uw woning. Onze vakbekwame en ervaren professionals denken graag met u mee. In dit artikel bespreken we onze mogelijkheden betreft bestrating.

Bestrating

Wilt u uw oprit, tuin, parkeerplaats of terras laten bestraten? Wij weten dat daar een hoop dingen bij komen kijken en daarom kunnen wij ons voorstellen dat u door de stenen de bestrating niet meer ziet. Wij helpen u graag bij het bestraten! Bij De Kleine Loonwerker bieden we verschillende mogelijkheden.

Tuinbestrating

De bestrating in uw tuin bepaalt de uitstraling. Zeker nu we steeds vaker buiten kunnen zitten is het fijn om uw tuin goed op orde te hebben. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van tuinbestrating. Zo helpen we u graag bij het uitzoeken van de gewenste tegels, de juiste afmeting en denken we graag met u mee.

Terrasbestrating

Bij ons kunt u ook terecht wanneer u een terras wilt laten aanleggen of uw oude terras wilt vervangen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan tegels, waardoor er altijd wel iets bij zit wat aan uw wensen voldoet. Wij staan voor u klaar wanneer het gaat om een klein terras, maar ook bij een groot terras helpen wij u graag!

Bestrating oprit

Bij het bestraten van een oprit komen er nog meer zaken bij waar u op moet letten. Zo is het belangrijk om dikke stenen te kiezen, gebruik te maken van ophoogzand en het juiste bestratingsverband te kiezen. Dit is van belang zodat uw oprit sterk genoeg is voor één of meerdere auto’s. Wij adviseren u hier graag in.

Bestrating parkeerplaats

Ook bij de bestrating van een parkeerplaats is het belangrijk om rekening te houden met de bovenstaande essentials. Daarnaast is het van belang om een afmeting van 3 bij 5 meter aan te houden, zodat u nog eenvoudig aan beide kanten uit kunt stappen.

Bestrating

Bent u op zoek naar een professionele bestrater? Stop dan met zoeken en neem even contact met ons op! Wij helpen u graag, u kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Complete tuinaanleg