Afbraakwerken

Al jarenlang voeren wij verschillende afbraakwerken uit. Dus wilt u van uw keuken, parkeerplaats of terras af? Laat het ons weten, wij helpen u graag!

Ons vakmanschap

Het verzorgen van afbraakwerken vergt vakmanschap en deskundigheid. Door de aangescherpte veiligheidsvoorschriften en wetgeving moeten afbraakwerken gecontroleerd en selectief worden uitgevoerd. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u deskundig adviseren en begeleiden bij elk soort afbraakproject.

Soorten afbraakwerken

Van grote tot kleine afbraakwerken, voor particulieren of bedrijven, wij voeren ze voor u uit! Zo wordt u compleet ontzorgd van de afbraakwerken, terwijl wij al het werk deskundig en professioneel uitvoeren. U kunt aan de volgende soort afbraakwerken denken:
– Woningen, kantoren en bedrijfshallen
– Stallen en flatgebouwen
– Keukens en badkamers
– Muren, vloeren, opritten, parkeerplaatsen en terrassen

afbraakwerken

Kosten afbraakwerken

De kosten van de afbraakwerkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Het ligt er erg aan of het gaat om grote of kleine werkzaamheden en de hoeveelheid. Uiteraard verzorgen we ook het opruimen van het puin. Wij helpen u overal bij, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Afbraakwerken verzorgen

Onze professionals zijn ervaren en vakbekwaam, zodat de klus goed en uitvoerig wordt gedaan. Wilt u uw badkamer of keuken, een muur of vloer of (een gedeelte van) uw kantoor laten slopen? Dan ben u hier aan het goede adres! Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag langs om de situatie te bekijken en u te voorzien van een goed advies met de kostenspecificaties. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

containerverhuur

Zelf slopen?

Bent u zelf aan het slopen, maar nog op zoek naar een container of een minigraver? Bekijk dan onze verhuurmogelijkheden betreft losse verhuur voor uw eigen sloopwerkzaamheden. De machine of container wordt door ons bij u gebracht en weer opgehaald.

Contact

U kunt contact opnemen middels het contactformulier hieronder, of bel naar 06- 10352382 voor meer informatie!

Neem contact met ons op