Bestrating

Bestrating

Of het nu gaat om een klein terras of een complete oprijlaan, bij De Kleine Loonwerker helpen we je graag met de juiste bestrating op weg. Van tuin- en siertegels, keramische tegels tot natuursteen. Voor het leveren en leggen ervan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees meer over de mogelijkheden.

Sloopwerk

Sloopwerk

Slopen? Laat dat maar aan het team van De Kleine Loonwerker over. Met onze eigen minigravers met speciale sloophamers krijgen we elke klus snel en netjes geklaard. Voor grote of kleinere klussen kun je ons benaderen.

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Een compleet nieuwe tuin aanleggen? Daar worden we elke keer weer enthousiast van. We werken graag met onze handen en helpen je van A tot Z. Van het grondwerk, bestrating tot het leggen van de graszoden en de beplanting. Zo heb je één aanspreekpunt en weten we zeker dat jouw tuin er mooi bij komt te staan.

Grondwerk

Grondwerk

Het uitgraven van een tuin of af- en aanvoeren van grond en zand pakken we graag voor je aan. Voor elke klus hebben we passende minigravers en knikloaders. We zijn niet afhankelijk van andere partijen en kunnen daardoor snel schakelen. Afspraak is afspraak.

Doe inspiratie op in onze showtuin

Ben je op zoek naar inspiratie voor materialen voor in je tuin? Maak dan een afspraak en bezoek onze showtuin in Schijndel. In de showtuin kun je allerlei bestratingen, grassoorten en damwanden met elkaar vergelijken. We voorzien je graag van informatie zodat je op je gemak de juiste keuze kunt maken.

Het ook mogelijk om de tuindecoratie en potterie van LXRY bij De Kleine Loonwerker te bekijken. Meer informatie over De Kleine Loonwerker vind je hier.

Neem contact met ons op

Reviews

Voor en achtertuin laten renoveren.

Rated 5 out of 5
mei 30, 2022

Renovatie van de tuin 2 overkappingen laten zetten , schutting en kompleet laten betegelen. Voortuin betegelen 2bloembakken laten maken. Alles maar dan ook alles naar volle tevredenheid. Geen een minpuntje. Zeer fijn personeel en zeer kundig. Alles netjes en schoon achter gelaten. Een echte aanrader.

John stoop

snel en netjes

Rated 5 out of 5
mei 27, 2022

15 vierkante meter tuin met oude planten veel grind en worteldoek, Netjes verwijderd ,snelle service, goed gedaan en afgewerkt.

karla

Fijne service

Rated 5 out of 5
mei 25, 2022

Luuk en zijn team werken zorgvuldig aan je tuin met een mooi eindresultaat! Het aller fijnste is de service. Wanneer er nog wat gedaan moet worden, of niet helemaal goed is, komen ze zonder problemen terug om het op te lossen.

Lenneke

Laat een review achter.