Bestrating

Bestrating

Of het nu gaat om een klein terras of een complete oprijlaan, bij De Kleine Loonwerker helpen we je graag met de juiste bestrating op weg. Van tuin- en siertegels, keramische tegels tot natuursteen. Voor het leveren en leggen ervan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees meer over de mogelijkheden.

Sloopwerk

Sloopwerk

Slopen? Laat dat maar aan het team van De Kleine Loonwerker over. Met onze eigen minigravers met speciale sloophamers krijgen we elke klus snel en netjes geklaard. Voor grote of kleinere klussen kun je ons benaderen.

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Een compleet nieuwe tuin aanleggen? Daar worden we elke keer weer enthousiast van. We werken graag met onze handen en helpen je van A tot Z. Van het grondwerk, bestrating tot het leggen van de graszoden en de beplanting. Zo heb je één aanspreekpunt en weten we zeker dat jouw tuin er mooi bij komt te staan.

Grondwerk

Grondwerk

Het uitgraven van een tuin of af- en aanvoeren van grond en zand pakken we graag voor je aan. Voor elke klus hebben we passende minigravers en knikloaders. We zijn niet afhankelijk van andere partijen en kunnen daardoor snel schakelen. Afspraak is afspraak.

Doe inspiratie op in onze showtuin

Ben je op zoek naar inspiratie voor materialen voor in je tuin? Maak dan een afspraak en bezoek onze showtuin in Schijndel. In de showtuin kun je allerlei bestratingen, grassoorten en damwanden met elkaar vergelijken. We voorzien je graag van informatie zodat je op je gemak de juiste keuze kunt maken.

Het ook mogelijk om de tuindecoratie en potterie van LXRY bij De Kleine Loonwerker te bekijken. Meer informatie over De Kleine Loonwerker vind je hier.

Neem contact met ons op

Reviews

Prima bedrijf om mee in zee te gaan

Rated 4 out of 5
juni 6, 2023

Luuk en zijn mannen hebben van een woestenij een prachtige tuin met bestraling achter gelaten. Keihard gewerkt en het resultaat is daar dan ook naar.

Wij zijn dan ook zeer tevreden over de aanpak en de prettige omgang tijdens de werkzaamheden. Bedankt….

Ab

Grote klasse

Rated 5 out of 5
maart 25, 2023

Luuk noemt zich de KLEINE loonwerker maar zijn prestaties zijn GROOTS. Wat een geweldig team heeft Luuk om zich heen. Erg vriendelijke en harde werkers die van aanpakken weten. Denken goed mee bij onvoorziene problemen en lossen het netjes op en laten alles keurig achter. In nog geen twee dagen tijd een compleet nieuwe tuin geheel naar onze wens. Complimenten mannen, een echte aanrader!

Jos & Anne

Jos & Anne

Vlot geregeld

Rated 5 out of 5
maart 3, 2023

Prettig contact gehad vooraf, er is goed meegedacht met onze wensen en bovenal kon het werk bijzonder snel gedaan worden. Voor ons top!

Wouter

Laat een review achter.