Bestrating

Bestrating

Of het nu gaat om een klein terras of een complete oprijlaan, bij De Kleine Loonwerker helpen we je graag met de juiste bestrating op weg. Van tuin- en siertegels, keramische tegels tot natuursteen. Voor het leveren en leggen ervan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees meer over de mogelijkheden.

Lees meer

Sloopwerk

Sloopwerk

Slopen? Laat dat maar aan het team van De Kleine Loonwerker over. Met onze eigen minigravers met speciale sloophamers krijgen we elke klus snel en netjes geklaard. Voor grote of kleinere klussen kun je ons benaderen.

Lees meer

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Een compleet nieuwe tuin aanleggen? Daar worden we elke keer weer enthousiast van. We werken graag met onze handen en helpen je van A tot Z. Van het grondwerk, bestrating tot het leggen van de graszoden en de beplanting. Zo heb je één aanspreekpunt en weten we zeker dat jouw tuin er mooi bij komt te staan.

Lees meer

Grondwerk

Grondwerk

Het uitgraven van een tuin of af- en aanvoeren van grond en zand pakken we graag voor je aan. Voor elke klus hebben we passende minigravers en knikloaders. We zijn niet afhankelijk van andere partijen en kunnen daardoor snel schakelen. Afspraak is afspraak.

Lees meer

Doe inspiratie op in onze showtuin

Ben je op zoek naar inspiratie voor materialen voor in je tuin? Maak dan een afspraak en bezoek onze showtuin in Schijndel. In de showtuin kun je allerlei bestratingen, grassoorten en damwanden met elkaar vergelijken. We voorzien je graag van informatie zodat je op je gemak de juiste keuze kunt maken.

Het ook mogelijk om de tuindecoratie en potterie van LXRY bij De Kleine Loonwerker te bekijken. Meer informatie over De Kleine Loonwerker vind je hier.

Neem contact met ons op

Reviews

mooi én veilig

Rated 5 out of 5
april 30, 2022

voor de keukendeur langs liep na de verbouwing een geul van 8 meter lengte en 30 cm breed. in die geul is de hemelwaterafvoer weggewerkt en daarna bekleed met vlies en daarin grijze, gladde kiezels. oa is het ‘koffiedrink-plaatsje’ met tegels uitgebreid en de kleine zwarte steentjes zijn herlegd.dat alles door uiterst bekwame en vriendelijke mannen, het ziet er weer prachtig uit! dank jullie wel!

MJ

Feest!!!!

Rated 5 out of 5
april 28, 2022

Het was een feest om “ de kleine loonwerkers” onze straat te laten leggen. Hoort zegt het voort…… thanks

Ron

Wat een genot!

Rated 5 out of 5
april 28, 2022

Oh wat zijn wij blij met onze achtertuin! Van een rommelig, onuitnodigend geheel omgetoverd tot een ware oase van rust. Luuk en zijn mannen zijn uiterst professioneel, werken als paarden en afspraak is afspraak. Kortom, niet twijfelen!

Miranda den Hartigh

Laat een review achter.