Bestrating

Bestrating

Of het nu gaat om een klein terras of een complete oprijlaan, bij De Kleine Loonwerker helpen we je graag met de juiste bestrating op weg. Van tuin- en siertegels, keramische tegels tot natuursteen. Voor het leveren en leggen ervan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees meer over de mogelijkheden.

Sloopwerk

Sloopwerk

Slopen? Laat dat maar aan het team van De Kleine Loonwerker over. Met onze eigen minigravers met speciale sloophamers krijgen we elke klus snel en netjes geklaard. Voor grote of kleinere klussen kun je ons benaderen.

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Een compleet nieuwe tuin aanleggen? Daar worden we elke keer weer enthousiast van. We werken graag met onze handen en helpen je van A tot Z. Van het grondwerk, bestrating tot het leggen van de graszoden en de beplanting. Zo heb je één aanspreekpunt en weten we zeker dat jouw tuin er mooi bij komt te staan.

Grondwerk

Grondwerk

Het uitgraven van een tuin of af- en aanvoeren van grond en zand pakken we graag voor je aan. Voor elke klus hebben we passende minigravers en knikloaders. We zijn niet afhankelijk van andere partijen en kunnen daardoor snel schakelen. Afspraak is afspraak.

Doe inspiratie op in onze showtuin

Ben je op zoek naar inspiratie voor materialen voor in je tuin? Maak dan een afspraak en bezoek onze showtuin in Schijndel. In de showtuin kun je allerlei bestratingen, grassoorten en damwanden met elkaar vergelijken. We voorzien je graag van informatie zodat je op je gemak de juiste keuze kunt maken.

Het ook mogelijk om de tuindecoratie en potterie van LXRY bij De Kleine Loonwerker te bekijken. Meer informatie over De Kleine Loonwerker vind je hier.

Neem contact met ons op

Reviews

VAKWERK!

Rated 5 out of 5
maart 18, 2024

Deze ploeg vaklieden hebben onze oude houten schutting in een ochtend opgeruimd en een compleet nieuwe hout-betonschutting met poortdeur geplaatst.

De bestrating waar nodig weer netjes aangeheeld.

Deze ploeg werkt snel, zorgvuldig en keurig.

Goed overleg gehad met Luuk in de vooropname.

In het werk alles precies als afgesproken uitgevoerd.

Dit is een aanrader!

Annemiek en Hans

Fundering en vloer tuinhuis

Rated 5 out of 5
maart 4, 2024

De mannen hebben snel en goed gewerkt.

Ze hebben de troep ook netjes afgevoerd.

Het ziet er erg netjes uit.

Het tuinhuis kan nu geplaatst worden.

Mart Maessen

Hek voortuin

Rated 5 out of 5
maart 1, 2024

Zeer tevreden met alles

Netty

Laat een review achter.