Bestrating

Bestrating

Of het nu gaat om een klein terras of een complete oprijlaan, bij De Kleine Loonwerker helpen we je graag met de juiste bestrating op weg. Van tuin- en siertegels, keramische tegels tot natuursteen. Voor het leveren en leggen ervan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees meer over de mogelijkheden.

Lees meer

Sloopwerk

Sloopwerk

Slopen? Laat dat maar aan het team van De Kleine Loonwerker over. Met onze eigen minigravers met speciale sloophamers krijgen we elke klus snel en netjes geklaard. Voor grote of kleinere klussen kun je ons benaderen.

Lees meer

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Een compleet nieuwe tuin aanleggen? Daar worden we elke keer weer enthousiast van. We werken graag met onze handen en helpen je van A tot Z. Van het grondwerk, bestrating tot het leggen van de graszoden en de beplanting. Zo heb je één aanspreekpunt en weten we zeker dat jouw tuin er mooi bij komt te staan.

Lees meer

Grondwerk

Grondwerk

Het uitgraven van een tuin of af- en aanvoeren van grond en zand pakken we graag voor je aan. Voor elke klus hebben we passende minigravers en knikloaders. We zijn niet afhankelijk van andere partijen en kunnen daardoor snel schakelen. Afspraak is afspraak.

Lees meer

Doe inspiratie op in onze showtuin

Ben je op zoek naar inspiratie voor materialen voor in je tuin? Maak dan een afspraak en bezoek onze showtuin in Schijndel. In de showtuin kun je allerlei bestratingen, grassoorten en damwanden met elkaar vergelijken. We voorzien je graag van informatie zodat je op je gemak de juiste keuze kunt maken.

Het ook mogelijk om de tuindecoratie en potterie van LXRY bij De Kleine Loonwerker te bekijken. Meer informatie over De Kleine Loonwerker vind je hier.

Neem contact met ons op

Reviews

Renovatie voor- en zijtuin

Rated 5 out of 5
juli 17, 2022

Het team, onder leiding van een hard meewerkende Luuk, heeft met professionele apparatuur onze voor- en zijtuin leeggehaald en opnieuw ingericht aan de hand van een door ons gemaakte tekening. Luuk begreep van te voren al precies wat we bedoelden en zo is het uiteindelijk ook geworden. Voor ons was het een grote klus, maar daar draait De kleine loonwerker zijn hand niet voor om. Professioneel, vriendelijk, goed luisteren en vragen of iets zo goed is: het is allemaal prima. Het bedrijf doet wat het belooft.
Tuinwerk laten doen? De kleine loonwerker bellen!

Peter en Margy van 't Hof

We zijn er zo blij mee!

Rated 5 out of 5
juli 4, 2022

Zo dikwijls gedacht en dan komt het ervan, heel snel en vakkundig hebben die mannen dat gedaan.
Alle rommel opgeruimd en het resultaat voor zo ‘n smalle strook mag er zijn. Top!

Frans Vos

Super metamorfose

Rated 5 out of 5
juni 25, 2022

Het team van de Kleine Loonwerker was ontzettend snel goed en vriendelijk , Luuk zou zijn bedrijfsnaam moeten veranderen in de Grote Loonwerker , want wat ze met mijn tuintje hebben gedaan is super.
Ik krijg alleen maar complimenten vanuit de buurt voor mijn mooie tuin en die zijn dus voor de mannen van de Kleine Loonwerker bedoelt ….. dus bij deze …. Luuk en team …. dank jullie wel , ik ben ontzettend blij.

Loes

Laat een review achter.