Bestrating

Bestrating

Of het nu gaat om een klein terras of een complete oprijlaan, bij De Kleine Loonwerker helpen we je graag met de juiste bestrating op weg. Van tuin- en siertegels, keramische tegels tot natuursteen. Voor het leveren en leggen ervan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees meer over de mogelijkheden.

Sloopwerk

Sloopwerk

Slopen? Laat dat maar aan het team van De Kleine Loonwerker over. Met onze eigen minigravers met speciale sloophamers krijgen we elke klus snel en netjes geklaard. Voor grote of kleinere klussen kun je ons benaderen.

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Een compleet nieuwe tuin aanleggen? Daar worden we elke keer weer enthousiast van. We werken graag met onze handen en helpen je van A tot Z. Van het grondwerk, bestrating tot het leggen van de graszoden en de beplanting. Zo heb je één aanspreekpunt en weten we zeker dat jouw tuin er mooi bij komt te staan.

Grondwerk

Grondwerk

Het uitgraven van een tuin of af- en aanvoeren van grond en zand pakken we graag voor je aan. Voor elke klus hebben we passende minigravers en knikloaders. We zijn niet afhankelijk van andere partijen en kunnen daardoor snel schakelen. Afspraak is afspraak.

Doe inspiratie op in onze showtuin

Ben je op zoek naar inspiratie voor materialen voor in je tuin? Maak dan een afspraak en bezoek onze showtuin in Schijndel. In de showtuin kun je allerlei bestratingen, grassoorten en damwanden met elkaar vergelijken. We voorzien je graag van informatie zodat je op je gemak de juiste keuze kunt maken.

Het ook mogelijk om de tuindecoratie en potterie van LXRY bij De Kleine Loonwerker te bekijken. Meer informatie over De Kleine Loonwerker vind je hier.

Neem contact met ons op

Reviews

Snelle werkers die vakwerk afleveren

Rated 5 out of 5
juni 30, 2023

Luuk, Henk en Rodi hebben onze terassen en oprit opnieuw bestraat. Ze werken gedisciplineerd én stevig door. Ze weten wat ze doen. Echte vaklui! Ze zijn correct in de omgang. Ze lossen dilemma’s in goed en tijdig overleg op. We zijn uiterst tevreden over de aanpak, de werkwijze en het resultaat. Een aanrader. Bedankt mannen, wij zijn er heel blij mee.

Twan en Annelies

Annelies Van der Heijden

Prachtig werk opgeleverd.

Rated 5 out of 5
juni 21, 2023

De mannen van de Kleine Loonwerker hebben ontzettend hard gewerkt en prachtig werk opgeleverd.

Fijne mannen om over de vloer te hebben, voor herhaling vatbaar!

Mark en Hanneke

Fijne werklui

Rated 5 out of 5
juni 16, 2023

Er is ontzettend hard en netjes gewerkt hier. De mannen waren fijn om over te vloer te hebben en deden er alles aan om het terras naar mijn zin te maken. Bij dilemma’s werd ik goed en vakkundig geadviseerd en kon ik uiteindelijk kiezen hoe ik het wou hebben.

Fleur

Laat een review achter.