Bestrating

Bestrating

Of het nu gaat om een klein terras of een complete oprijlaan, bij De Kleine Loonwerker helpen we je graag met de juiste bestrating op weg. Van tuin- en siertegels, keramische tegels tot natuursteen. Voor het leveren en leggen ervan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees meer over de mogelijkheden.

Sloopwerk

Sloopwerk

Slopen? Laat dat maar aan het team van De Kleine Loonwerker over. Met onze eigen minigravers met speciale sloophamers krijgen we elke klus snel en netjes geklaard. Voor grote of kleinere klussen kun je ons benaderen.

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Een compleet nieuwe tuin aanleggen? Daar worden we elke keer weer enthousiast van. We werken graag met onze handen en helpen je van A tot Z. Van het grondwerk, bestrating tot het leggen van de graszoden en de beplanting. Zo heb je één aanspreekpunt en weten we zeker dat jouw tuin er mooi bij komt te staan.

Grondwerk

Grondwerk

Het uitgraven van een tuin of af- en aanvoeren van grond en zand pakken we graag voor je aan. Voor elke klus hebben we passende minigravers en knikloaders. We zijn niet afhankelijk van andere partijen en kunnen daardoor snel schakelen. Afspraak is afspraak.

Doe inspiratie op in onze showtuin

Ben je op zoek naar inspiratie voor materialen voor in je tuin? Maak dan een afspraak en bezoek onze showtuin in Schijndel. In de showtuin kun je allerlei bestratingen, grassoorten en damwanden met elkaar vergelijken. We voorzien je graag van informatie zodat je op je gemak de juiste keuze kunt maken.

Het ook mogelijk om de tuindecoratie en potterie van LXRY bij De Kleine Loonwerker te bekijken. Meer informatie over De Kleine Loonwerker vind je hier.

Neem contact met ons op

Reviews

fijn bedrijf om zaken mee te doen

Rated 5 out of 5
december 31, 2022

Onze tuin al voor de 2de maal aanlaten leggen door dit bedrijf (ons oude huis en inmiddels het nieuwe). fijne mannen om zaken mee te doen komen afspraken na en als er problemen zijn worden deze opgepakt en kosteloos opgelost. ik zou ze zeker aanraden!!!

Bart

Egalisatie tuin en aanleg Terras

Rated 5 out of 5
december 23, 2022

Groot voordeel van werken met Luuk zijn team is dat hij bijna alles in eigen beheer kan doen met een wagenpark wat van hemzelf is.

Resultaat is snelheid en kwaliteit van werk zonder afhankelijk te zijn van allerlei ZZP ploegje waarvan je maar moet zien of ze komen opdagen. De klussen zijn vaak snel geklaard met hoge kwaliteit.

Geert

Geert Verdonk

Samenwerking De Kleine Loonwerker

Rated 5 out of 5
december 19, 2022

Regelmatig verbaas ik me weer over de bijzondere manier van aanpak van Luuk den Teuling en zijn team.

Projecten waar andere hoveniers weken over doen … klaart de “Kleine” Loonwerker vaak in minder dan de helft van de tijd.

Ze zijn nl van niemand afhankelijk, alle materieel zoals kranen en kraantjes, containers , bestrating materialen, boom rooi machines enz enz… je mond valt echt open als je ziet wat die mannen bij zich hebben…. Ja dan kun je ook doorwerken natuurlijk.

Voor mij als leverancier ook leuk om voor te werken, ze gebruiken materialen van de beteren A-merken waardoor we samen voor een mooi eindresultaat zorgen.

Vriendelijke groet,

Richard van Breugel

bgs-reiniging

Heeswijk Dinther

Richard van Breugel / bgs- reiniging

Laat een review achter.