Bestrating

Bestrating

Of het nu gaat om een klein terras of een complete oprijlaan, bij De Kleine Loonwerker helpen we je graag met de juiste bestrating op weg. Van tuin- en siertegels, keramische tegels tot natuursteen. Voor het leveren en leggen ervan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees meer over de mogelijkheden.

Sloopwerk

Sloopwerk

Slopen? Laat dat maar aan het team van De Kleine Loonwerker over. Met onze eigen minigravers met speciale sloophamers krijgen we elke klus snel en netjes geklaard. Voor grote of kleinere klussen kun je ons benaderen.

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Een compleet nieuwe tuin aanleggen? Daar worden we elke keer weer enthousiast van. We werken graag met onze handen en helpen je van A tot Z. Van het grondwerk, bestrating tot het leggen van de graszoden en de beplanting. Zo heb je één aanspreekpunt en weten we zeker dat jouw tuin er mooi bij komt te staan.

Grondwerk

Grondwerk

Het uitgraven van een tuin of af- en aanvoeren van grond en zand pakken we graag voor je aan. Voor elke klus hebben we passende minigravers en knikloaders. We zijn niet afhankelijk van andere partijen en kunnen daardoor snel schakelen. Afspraak is afspraak.

Doe inspiratie op in onze showtuin

Ben je op zoek naar inspiratie voor materialen voor in je tuin? Maak dan een afspraak en bezoek onze showtuin in Schijndel. In de showtuin kun je allerlei bestratingen, grassoorten en damwanden met elkaar vergelijken. We voorzien je graag van informatie zodat je op je gemak de juiste keuze kunt maken.

Het ook mogelijk om de tuindecoratie en potterie van LXRY bij De Kleine Loonwerker te bekijken. Meer informatie over De Kleine Loonwerker vind je hier.

Neem contact met ons op

Reviews

Een prima bedrijf komen afspraken na geven goed advies, werken snel en vakkundig.Keurig personeel

Rated 5 out of 5
september 27, 2023

H.Steur

Goed werk, snel en vlotte communicatie

Rated 5 out of 5
september 24, 2023

Luuk heeft bij ons erg goed werk geleverd: met zijn team heeft hij met betonnen L-elementen een goede fundering neergezet naast onze oprit en daarna een houten schutting hierop geplaatst, zodat er weer een mooie afscheiding tussen ons en de buren staat.

De communicatie verliep ook vlot, Luuk reageerde altijd erg snel en helder.

Hij heeft het werk bovendien snel gedaan, dacht goed mee over oplossingen en het resultaat mag er echt zijn.

Wij zijn erg tevreden en zullen hem zeker aanraden aan anderen.

Franca

deed alles wat gevraagd werd

Rated 4 out of 5
september 16, 2023

+ levering op afgesproken tijdstip

+ materialen van goede kwaliteit

+ flexibel en vriendelijk als er om meerwerk/aanpassingen gevraagd wordt

P. Georgiadis

Laat een review achter.