Bestrating

Bestrating

Of het nu gaat om een klein terras of een complete oprijlaan, bij De Kleine Loonwerker helpen we je graag met de juiste bestrating op weg. Van tuin- en siertegels, keramische tegels tot natuursteen. Voor het leveren en leggen ervan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees meer over de mogelijkheden.

Sloopwerk

Sloopwerk

Slopen? Laat dat maar aan het team van De Kleine Loonwerker over. Met onze eigen minigravers met speciale sloophamers krijgen we elke klus snel en netjes geklaard. Voor grote of kleinere klussen kun je ons benaderen.

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Een compleet nieuwe tuin aanleggen? Daar worden we elke keer weer enthousiast van. We werken graag met onze handen en helpen je van A tot Z. Van het grondwerk, bestrating tot het leggen van de graszoden en de beplanting. Zo heb je één aanspreekpunt en weten we zeker dat jouw tuin er mooi bij komt te staan.

Grondwerk

Grondwerk

Het uitgraven van een tuin of af- en aanvoeren van grond en zand pakken we graag voor je aan. Voor elke klus hebben we passende minigravers en knikloaders. We zijn niet afhankelijk van andere partijen en kunnen daardoor snel schakelen. Afspraak is afspraak.

Doe inspiratie op in onze showtuin

Ben je op zoek naar inspiratie voor materialen voor in je tuin? Maak dan een afspraak en bezoek onze showtuin in Schijndel. In de showtuin kun je allerlei bestratingen, grassoorten en damwanden met elkaar vergelijken. We voorzien je graag van informatie zodat je op je gemak de juiste keuze kunt maken.

Het ook mogelijk om de tuindecoratie en potterie van LXRY bij De Kleine Loonwerker te bekijken. Meer informatie over De Kleine Loonwerker vind je hier.

Neem contact met ons op

Reviews

snel en vakkundig maatwerk

Rated 5 out of 5
april 11, 2024

Alweer de derde of vierde keer dat de Kleine loonwerker werkzaamheden heeft verricht in onze tuin. Nu het plaatsen van een overkapping, stenen buitentrap en hedera-heg. Als altijd snel en vakkundig werk verricht en goed om in al die jaren steeds bekende gezichten te blijven zien!

ronald

Drainage aanleggen en nieuw terras

Rated 5 out of 5
april 6, 2024

Door de hoge waterstanden de afgelopen tijd kwam er water door de muren van het souterrain binnen. De medewerkers hebben drainage aangelegd over de hele breedte van het huis en daarop een nieuw terras aangelegd met gootje. Ziet er strak uit! Ze hebben alles ook netjes achter gelaten en alle aarde en stenen afgevoerd. En nu maar hopen dat deze maatregel voldoende is om de wateroverlast te keren.

Sonja en Jan

grote klus

Rated 5 out of 5
maart 22, 2024

In 3 dagen tijd is bij ons de enorme klus geklaard:

alles eerst opgeruimd en leeg gemaakt, oude lagen grond afgevoerd en 4 volle vrachtwagens met goede grond er weer bij.

Er zijn 2 terrassen keurig strak aangelegd, er is hekwerk gezet,

poorten geplaatst en 80 m haag gezet met pompinstallatie en druppelslangen. De grond strak getrokken, planten terug, straat geveegd. Wat een planning en organisatie!

Daarbij vriendelijke, behulpzame krachten.

Dankjewel Luuk en team!

Ben en Els

Laat een review achter.