Bestrating

Bestrating

Of het nu gaat om een klein terras of een complete oprijlaan, bij De Kleine Loonwerker helpen we je graag met de juiste bestrating op weg. Van tuin- en siertegels, keramische tegels tot natuursteen. Voor het leveren en leggen ervan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees meer over de mogelijkheden.

Sloopwerk

Sloopwerk

Slopen? Laat dat maar aan het team van De Kleine Loonwerker over. Met onze eigen minigravers met speciale sloophamers krijgen we elke klus snel en netjes geklaard. Voor grote of kleinere klussen kun je ons benaderen.

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Een compleet nieuwe tuin aanleggen? Daar worden we elke keer weer enthousiast van. We werken graag met onze handen en helpen je van A tot Z. Van het grondwerk, bestrating tot het leggen van de graszoden en de beplanting. Zo heb je één aanspreekpunt en weten we zeker dat jouw tuin er mooi bij komt te staan.

Grondwerk

Grondwerk

Het uitgraven van een tuin of af- en aanvoeren van grond en zand pakken we graag voor je aan. Voor elke klus hebben we passende minigravers en knikloaders. We zijn niet afhankelijk van andere partijen en kunnen daardoor snel schakelen. Afspraak is afspraak.

Doe inspiratie op in onze showtuin

Ben je op zoek naar inspiratie voor materialen voor in je tuin? Maak dan een afspraak en bezoek onze showtuin in Schijndel. In de showtuin kun je allerlei bestratingen, grassoorten en damwanden met elkaar vergelijken. We voorzien je graag van informatie zodat je op je gemak de juiste keuze kunt maken.

Het ook mogelijk om de tuindecoratie en potterie van LXRY bij De Kleine Loonwerker te bekijken. Meer informatie over De Kleine Loonwerker vind je hier.

Neem contact met ons op

Reviews

Renovatie voortuin

Rated 5 out of 5
augustus 5, 2022

Voortuin was doorn in m’n oog en wilde hem wat onderhoudsvriendelijker. Na wat speurwerk bij De kleine ondernemer terecht gekomen.

Afspraak gemaakt met Luuk en wensen besproken en alles uitgezocht.

Kon zelfs nog net voor de bouwvakvakantie gerealiseerd worden. (Niet verwacht)

Top team ?? Tuin leeghalen en maken in 1 dag en dat met 33graden.

Aanrader.

Achtertuin zit in de ‘pen’

Marcel Tijssen

Super mooie nieuwe voortuin

Rated 5 out of 5
augustus 5, 2022

Luuk en zijn team zijn elke euro waard.

Wat ze met je afspreken komen ze keurig netjes na.

Ze werken heel secuur en zijn heel erg vriendelijk met ook uiteraard de goede lading humor erbij.

Onze voortuin was eerst altijd een grote moestuin en ze hebben er nu geweldige tegels ingelegd en split.

Alles wordt keurig netjes afgestemd op elkaar en keurig passend gemaakt.

Ik ben heel erg tevreden en heel erg blij met mn nieuwe voortuin.

Een echte aanrader.

Inge van Meersbergen

Een betrouwbare vakman

Rated 5 out of 5
augustus 2, 2022

In heel korte tijd heeft Luuk samen met zijn personeel onze achtertuin vorm weten te geven. Bestrating, borders en gras. Alles was van te voren doorgesproken maar op de dag dat hij begon hebben we het ter plekke ook nog doorgenomen. Een heldere communicatie en precies dat gedaan wat we afgesproken hadden. De kleine loonwerker is in onze ogen groot in vakmanschap en betrouwbaarheid.

Als je iemand zoekt … zoek niet verder en ga met dit bedrijf in zee.

Karla

Laat een review achter.