Bestrating

Bestrating

Of het nu gaat om een klein terras of een complete oprijlaan, bij De Kleine Loonwerker helpen we je graag met de juiste bestrating op weg. Van tuin- en siertegels, keramische tegels tot natuursteen. Voor het leveren en leggen ervan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees meer over de mogelijkheden.

Sloopwerk

Sloopwerk

Slopen? Laat dat maar aan het team van De Kleine Loonwerker over. Met onze eigen minigravers met speciale sloophamers krijgen we elke klus snel en netjes geklaard. Voor grote of kleinere klussen kun je ons benaderen.

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Een compleet nieuwe tuin aanleggen? Daar worden we elke keer weer enthousiast van. We werken graag met onze handen en helpen je van A tot Z. Van het grondwerk, bestrating tot het leggen van de graszoden en de beplanting. Zo heb je één aanspreekpunt en weten we zeker dat jouw tuin er mooi bij komt te staan.

Grondwerk

Grondwerk

Het uitgraven van een tuin of af- en aanvoeren van grond en zand pakken we graag voor je aan. Voor elke klus hebben we passende minigravers en knikloaders. We zijn niet afhankelijk van andere partijen en kunnen daardoor snel schakelen. Afspraak is afspraak.

Doe inspiratie op in onze showtuin

Ben je op zoek naar inspiratie voor materialen voor in je tuin? Maak dan een afspraak en bezoek onze showtuin in Schijndel. In de showtuin kun je allerlei bestratingen, grassoorten en damwanden met elkaar vergelijken. We voorzien je graag van informatie zodat je op je gemak de juiste keuze kunt maken.

Het ook mogelijk om de tuindecoratie en potterie van LXRY bij De Kleine Loonwerker te bekijken. Meer informatie over De Kleine Loonwerker vind je hier.

Neem contact met ons op

Reviews

Terras

Rated 5 out of 5
juni 20, 2022

Aanleg van terras meer dan geslaagd. Twee jaar terug de bestrating aan laten leggen op locatie in Renesse en nu het terras. Beide keren naar volle tevredenheid. Vakkundig uitgevoerd en goede communicatie .

Wilfri

Voortuin renovatie

Rated 5 out of 5
juni 5, 2022

De werkzaamheden zijn perfect en volgend afspraak uitgevoerd. Het ziet er strak en netjes uit. De heren hebben vakkundig werk afgeleverd. Ook fijn is dat het afval meteen is afgevoerd. Snelle sevice en prima communicatie. Ik ben zeer tevreden.

Aniel

Fijne mensen

Rated 5 out of 5
juni 3, 2022

Luuk en zijn team zijn hele fijne en deskundige mensen.

Werken hard aan je tuin en zorgen voor een ware metamorfose!

Een echte aanrader. Super tevreden!

Willemijn

Laat een review achter.